top of page

Interviews  / Stories

Cover shoot (issue 4) in Amsterdam "het verhaal en de make-off

Daar we vanaf nu onze covers zelf voorzien van foto’s samen met ons team, was het dinsdag 8 september eindelijk zo ver. Onze eerste grote coverschoot in samenwerking met een afvaardiging van een magazine uit Dublin die we hadden uitgenodigd.

Het covermodel werd Michaela Kaplanová die in editie 3 al een uitgebreid interview gaf.
We kozen om voor ons thema met Peter van Poucke en onze coverfotograaf Phil Tubbax naar Amsterdam af te reizen. Collega Luc Colleman kon er wegens ziekte helaas niet bij zijn.
Ook hadden we aan deze dag een shootdag verbonden waar drie meisjes uit ons eigen Belgenland zich hadden voor ingeschreven: Chloë De Witte, Aliki Vassilaris en Thaïsa van den Bossche.

We hadden met z’n allen afgesproken in Antwerpen, waar we met Phil Tubbax meereden richting Amsterdam. Door de drukte op de baan kwamen we 1 uurtje te laat aan in Amsterdam. Daar werden we in de visagisteschool door de top visagistes Anne-Marie Wiersma-Gieske en Louise Hartlekijk ontvangen. Onze covergirl en onze collega’s van Ondine Magazine, die uit Dublin waren overvlogen, stonden ons ook al op te wachten.

Daar werd iedereen dan mooi opgemaakt en kon het shooten beginnen, elk meisje mocht in drie outfits poseren voor Phil Tubbax, Peter van Poucke en Ondine magazine. Ook was er een movie maker aanwezig en een making off fotograaf. Onze covergirl mocht zich zeven keer omkleden

De weergoden stonden volledig aan onze kant en zo zochten we dus de mooiste plekjes uit.

Rond 19.00 uur was iedereen doodmoe en zijn we nog iets gaan eten in een leuk restaurantje. Toen kwam het afscheid van onze collega’s uit Dublin en onze covergirl, en trokken we weer richting België.

We willen alvast iedereen nog eens bedanken om dit mogelijk te maken.

 

bottom of page