top of page

Exclusive brands and products

Freixenet

Een stukje geschiedenis is hier absoluut op zijn plaats. We draaien de klok 150 jaar terug en trekken richting de kleine Catalaanse stad Sant Sadurní d ́Anoia. Het is hier dat de familie Sala kwaliteitswijnen begint te maken. Begin 20ste eeuw huwt Dolores Sala met Pedro Ferrer Bosch. En dat is meteen de start van een succesverhaal.

Niet veel later namelijk initieert Freixenet – afkomstig van de bijnaam van Pedro Ferrer als jongste zoon van de eigenaren van het wijnhuis ‘La Freixeneda’ – de export van een mousserende wijn, die later de benaming ‘cava’ meekrijgt. Het echtpaar vormt een weergaloos team. Amper te stoppen. Dolores is met een zeer gedetailleerde kennis over het wijnmaken haar tijd ver vooruit. Terwijl Pedro vooral een slimme en erg levendige ondernemer blijkt. Samen slagen ze erin om hun mousserende wijnen immens populair en nagenoeg wereldvermaard te maken.

Vandaag zijn het de kinderen en zelfs ook al de kleinkinderen van Pedro en Dolores die Freixenet leiden. Het bedrijf geniet nog steeds het hechte familiale karakter zoals uit de begindagen en het blijft als vanouds streven naar pure kwaliteit. En dat dus ondanks de onwaarschijnlijke groei die het bedrijf heeft ondergaan sinds de bescheiden start in Sant Sadurní. Freixenet mag zich met heel veel trots ‘de Nummer 1 ter wereld van de Mousserende Wijnen’ noemen. Lees meer

Trojka

Trojka betekent trio. Dit verklaart de naam, want de basis voor iedere Trojka likeur is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse graan Vodka en het allerbeste water, gefilterd door twaalf-laags filter. Trojka is van oorsprong een Zwitsers product en is daar al jaren de nummer 1 Vodka.

De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in alle smaken van de range. Trojka staat voor fun, met de opvallende Trojka flessen straalt elke backbar. In de Club, het café of thuis op de bank, voor Trojka is er altijd een moment! Drink Trojka als shot, in de mix of in een cocktail. Geschikt voor elke locatie en gelegenheid.

Hoegaarden Radler

Het Witbier met sap van natuurlijke origine

 

De zon is terug in ’t land, de korte rokjes zetten weer hun beste beentje voor en de parasols laten zich ook al van hun beste kant zien. Kortom: terrasjestijd, en dat vraagt meer dan ooit om een Hoegaarden. We hebben immers iets nieuws: Hoegaarden Radler. Even relaxen, batterijtjes opladen of verfrissing zoeken na pakweg het shoppen, het sporten of na de werkmarathon? Dan is Hoegaarden Radler de ultieme dorstlesser.
 
Zo’n frisse Hoegaarden Radler, dat is de onnavolgbare zachtheid van ons witbier gecombineerd met vruchtensap van natuurlijke oorsprong. Er is Hoegaarden Radler Lemon&Lime met citroen- en limoensap, en Hoegaarden Radler Agrum met – verrassing! – heerlijk agrumsap. Beide zijn met hun 2° alcohol trouwens uitzonderlijk licht, zodat je er op elk moment van de dag van kan genieten.

Ground Control Raw Material Gin!

Gedistilleerd vanaf echte grondstoffen, met echte kruiden, door echte mensen, in een koperen ketel… Dat is Ground Control.

 

We hebben daardoor een groot aantal fans die Ground Control heerlijk vinden om puur van te genieten. Wij vinden dat Ground Control in de mix ook zeker kan. Alcohol is een gevangenis van smaken, door het toevoegen van een mixer komen er weer andere accenten naar boven. De gin kan door toevoeging van ijs wat ‘cloudy’ worden, dit is het bewijs dat we enkel echte kruiden gebruiken.

Door het kiezen voor echte natuurlijke landbouwgrondstoffen en geen neutrale alcohol hebben onze gins zoveel smaak en een veel langere afdronk dat 3cl (ipv 5cl !) gin in de mix perfect is. Door de overvloed aan smaak en het alcoholgehalte van 45% is uw gin-tonic zeker sterk genoeg. Zo kan je langer van een ambachtelijke fles Ground Control genieten.

SAL de IBIZA

Made from the sea, by the sun!

 

SAL de IBIZA is a line of superb table salt products, all made of 100% sea-salt of the highest possible quality. SAL de IBIZA is harvested exclusively in the nature reserve "Parc natural de ses Salines d'Eivissa". It contains no additives or preservatives, nor does it undergo any form of refinement other than slow drying under the sun and gentle grinding in ancient stone mills, enabling SAL de IBIZA to retain its more than 80 vital minerals and trace-elements.

We simply add nothing nor take anything away because a pure and healthy sea-salt requires nothing but sun, sea, and an ocean breeze! Truly Cristal de la Vida!

2240 Social Club

Inspired by the classic Italian limoncello, 2240 Social Club brings you handcrafted Belgian liquors.

 

As firm believers of ‘quality over quantity’, we produce our liquors one small batch at a time, respecting the Italian tradition. We carefully select our ingredients ourselves and use clear spring water only, which translates into a pure drink with a soft taste. In order to guarantee the best flavour and character we also cut all artificial preservatives, flavourings and colourings, so you can enjoy our drinks from the first sip till the very last drop.

2240 Social Club’s liquor range contains ‘Twisted Limoncello’ made from Italian lemons, ‘Spiked Orangecello’ with Sicilian oranges, and ‘Apple Pie’ brewed with apples, cinnamon and a secret spice mix. Winter or summer, day or night, our liquors are made to enjoy every moment of every day.

Drink our liquors straight up for a more intense flavour experience, combine with cava to add some fizz or mix into a cocktail or – why not – a dessert. The possibilities are endless.

COOK & BOON

Het verhaal

 

Een uitgesproken passie voor koffie. Dat is de kern van Cook & Boon. In 1994 begonnen de broers Paul en Frank Merkus aan hun kersverse missie: hoe creëren we het perfecte kopje koffie? Gedreven door hun passie toerden ze de wereld rond op zoek naar de allerbeste espressobonen en het perfecte brandproces. De zoektocht eindigde in Italië waar ze het best bewaarde geheim van een ultieme espresso ontdekten. Na het verder ontwikkelen van het complete productieproces mocht het resultaat er zijn: de ultieme Cook & Boon blend die we u maar wat graag laten ervaren.

Advertise With Us

Advertise With Modellenland Magzine

RemorK

Vanuit zijn Foodtrailer – RemorK – serveert Stef u kraakverse en huisbereide Croque Monsieurs.

 

Een mix van verscheidene soorten brood en soms verrassende vullingen. Van de klassieker tot de Croque RemorK, gemaakt met een flinke dosis passie en liefde. RemorK bezorgt je een smakelijk avontuur, waar en wanneer u maar wenst! U zoekt een originele manier om uw gasten te verwennen, uw feestje op te luisteren, uw verjaardag te vieren? Boek ons dan voor uw evenement en RemorK zorgt voor de extra troef op uw feest!

Wij zorgen ervoor dat uw speciale dag een dag om niet te vergeten wordt! Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties alnaargelang uw verwachtingen, uw budget, het aantal personen, enz. Alles kan en niets moet! Wij werken zoveel mogelijk met topproducten en houden rekening met uw persoonlijke smaak, al dan niet gecombineerd met een dessertje. Ook aangepaste dranken kunnen we voorzien, kortom, alles om uw event naar wens te maken.

Sensi

The new experience of fine dining.

SENSI is een exclusieve formule van fine dining. Wij serveren gastronomische gerechten die begeleid worden met beelden en geuren die aansluiten bij het gerecht. Onze bedoeling is om de mensen een totaal beleving te geven, niet enkel met gerechten maar zowel visueel als met geuren.

Wij bouwen een wittebox waar tal van projectors opgehangen worden die beelden projecteren op de  wanden. Ook worden er verstuivers geplaatst die heel subtiel geuren verspreiden en die in harmonie gaan met de gerechten. Alles is bedoeld om een totale beleving te geven en meer emoties los te weken tijdens het dineren. De hersenen worden extra geprikkeld waardoor je alles veel intenser zal beleven.

Xolato

Xolato, taste the chocolate Xperience

 

Xolato specializes in chocolate workshops and teambuilding, personalized gifts and chocolates.

 

Delivering pleasure with chocolate to the people worldwide and bring them a feeling of happiness and euphoria.

 

X-Gin

Gin for the queens, gods and kings.

 

X-Gin combines juniper berry with 15 herbs and several of the best spices known to man.

It has the taste of passion with a hint of cocoa and the tiniest whiff of vanilla.
Its pure and soft aromas provoke an intense feeling of pleasure.

 

The origin

It was a time of Incas and Mayas.

A time of death by sacrifice and heavenly thirst that needed to be quenched. So the kings and queens gave order to the brewing masters to brew a godly nectar.

They created a secret recipe of which is known that it contained the slightest hint of cocoa. They called it ‘Xocoatl’. It was only meant to be enjoyed by kings, queens and Gods. It brought the gift of long life, intelligence and it instilled passion in those who had the fortune to drink it.

According to legend it was the world’s first aphrodisiac. And so the Xocoatl recipe was revived and brought back as the X-Gin.

 

24Bottles

24Bottles, een merk van Italiaanse design water en thermosflessen gaat in tegen de wereld van verspilling en vervuiling, op een trendy en betaalbare manier, zijn de 24Bottles verkrijgbaar in verschillende formaten van een halve liter tot een liter, en in alles kleurtjes. Je kan de flessen online kopen. En ook zijn deze verkrijgbaar in tal van Belgische verkoop punten.

Meer over deze stijlvolle 24Bottles Website En volg zeker hun Facebook pagina boordevol nieuwtjes

 

- As citizens of the world the founders of 24Bottles felt bad every time time they saw waste. Many people throw disposables away all around our planet.

In 2013 24Bottles came out with the idea of something sustainable. Smart and stylish bottles that could be used for ever, specially for people that care like we do. 24Bottles promotes good habits and healthy living without giving up on style!

24Bottles is an exclusive brand of unique and personal items that preform and last forever.

They're beautiful.  The world's happy. You save money. You look good.

Please reload

bottom of page