top of page

In the spotlight:

Fotograaf: Michel Nulens

 

Biography

 

Geboren in 1969, momenteel wonende in Hasselt, Limburg. Opleding gevolgd in de wiskunde wetenschappen en nadien gevormd tot meteoroloog, wat ook het huidige beroep is. Van kind zijnde altijd al een passie gehad voor tekenen, het weergeven van licht en donker, figuren, diepte en volume. Van zodra de studies afgerond waren ingeschreven in de kunstacademie avondonderwijs voor volwassenen.
 

- Van tekenen naar schilderen en dan naar fotografie. Een evolutie van 20 jaar kunstacademie. Vandaar ook de voorkeur voor het wat meer artistiekere werk.
- Ondertussen van liefhebber overgegaan tot free-lance in bijberoep. Vooral toegelegd in de techniek om zonder flits in haast alle lichtomstandigheden te kunnen fotograferen. Uiteraard is de studio ook niet onbekend.
- Fotografie is vooral een uiting om creatief bezig te zijn, begeleiden met de poses en creatief spelen met licht en schaduw. Natuurlijk hoort een beetje bewerken van de foto’s er ook bij.
- Fotograferen wordt zowel in de studio als op locatie gedaan en steeds met veel passie en oog voor detail. Fotografie is zoveel meer dank enkel op het knopje drukken, het is een proces, een leefwereld, een grote passie.

 

 

http://www.michel-nulens.be

 

https://www.facebook.com/michel.nulens.3

 

 

Reeks: Emotie

Model :

Mindy van Zon

Model :

Kelly Callewaert

Model :

Marijke

bottom of page