top of page

Interview: Model Taguhi Simonyan (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Mijn naam is Taguhi Simonyan en ik ben eerstejaarsstudente interieurvormgeving in Sint-Lukas in Brussel. Ik hou ervan om geïnspireerd te worden door de kunst van anderen en bij te leren. Ik ben erg gepassioneerd in lezen en ik hou van voetballen.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou eerlijk gezegd niets veranderen. Ik geloof dat in de persoonlijke ontwikkelen van de mens het erg belangrijk is om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Het is allemaal begonnen met het poseren voor een vriendin dat pas begon met fotografie. Door de positieve resultaten ben ik me er verder en serieuzer in beginnen verdiepen. Tijdens Miss Armenia Belgium heb ik veel bijgeleerd en ben ik ook gegroeid als model, en dit dankzij Keyoh.

 

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind modellenwerk een heel erg leuke en ontspannend. Het is heel belangrijk om goed voorbereid te zijn en je op je gemak te voelen bij de fotograaf. Je krijgt de beste resultaten als je oprecht geniet tijdens de shoot!

 

Wat is uw schoonheid regime?

Het belangrijkste is om gezond te eten en je huid en lichaam goed te verzorgen. Sporten vind ik ook heel belangrijk, daarom ga ik zeker twee keer in de week lopen.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Tijdens mijn reis naar Armenië voor Miss Armenia Belgium heb ik fotoshoots en interviews mogen doen voor Armeense tijdschriften. Ik mocht poseren in de prachtige natuur in Armenië. Dit was zowaar een droom die uitkwam voor mij! Samen met Keyoh heb ik ook een shoot gedaan voor Be-Angeled, één van mijn favoriete shoots.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

We kunnen natuurlijk nooit weten wat er ons te wachten staat in de toekomst, maar ik wil vooral veel genieten van het leven en reizen. Als ik mijn modellenwerk zou kunnen combineren met het reizen zou dat super zijn!

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik wil graag een rolmodel zijn voor beginnende modellen en mijn ervaringen en raad meegeven, net zoals Keyoh dat bij mij heeft gedaan.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Vaak denken we dat het een piece of cake is om model te zijn. Maar het is belangrijk om te weten dat als je model wilt zijn, er ook hard voor moet werken. Zorg ervoor dat je altijd goed uitgerust bent tijdens een fotoshort en dat je goed voorbereid bent. Zorg ook goed voor je huid. Voor de rest vooral veel plezier hebben en zelfzeker zijn!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind Modellenland magazine een super leuk concept. Ik geniet er altijd van als ik de nieuwe Issue bekijken en de foto’s zie. Door te kijken naar de andere modellen kunnen we allemaal bijleren van elkaar.

 

 

Credits Cover shoot:

  Production: Modellenland Magazine

    Art director: Van Poucke Peter

        Model: Taguhi Simonyan

         Photograph: Focas.be

 

bottom of page