top of page

Interviews  / Stories

Cover girl issue6 december: Ann

View the cover editorial here

Annemarie was 'al' 24 jaar oud, werkte fulltime in het onderwijs en deed daarnaast een masteropleiding Special Educational Needs toen ze door een modellenbureau werd gescout op straat. In eerste instantie hield ze dit af maar het hield haar toch ook bezig, omdat nieuwe ervaringen opdoen, kansen pakken en hard werken voor je doelen iets is waar Annemarie al haar hele leven mee bezig was.

Dus verdiepte ze zich in 'het wereldje' en begonnen de castings, catwalktrainingen en shoots op TFP-basis.

 

Ruim drie jaar geleden ontmoette ze fotograaf Arjan Beugelink en samen bouwden ze Arjan Beugelink Photography op tot wat het nu is. Annemarie zei tegelijkertijd haar bureau gedag en er begon een enorm drukke periode als freelance model.  Na het verder shapen van haar lichaam met een personal trainer en een voedingsconsulente,  kwamen de mooie shootopdrachten -zowel fashion als commercieel-, shows, tv-commercials, promo-opdrachten en tripjes in de Benelux. Ze heeft mooie shows gelopen tijdens de AFW en voor verschillende designers, waaronder voor Monique Desar die een speciaal plekje in haar hart heeft. Ze heeft campagnes gedaan voor bikinimerk Royal Lounge Junky, designer Nahad, Van Boxtel Gehoortoestellen, Zizo broeken, KPN en diverse magazines. Ook was ze stand-in voor Doutzen Kroes in een commercial van Samsung en deed ze promowerk voor verschillende bedrijven en op beurzen en speelde ze in diverse tv-commercials. Ze is nog steeds het gezicht van het ecologische nachtkledingmerk Ma Mignon.

 

Nu, 8 jaar later vanaf de start, gaat ze niet meer naar castings en liep ze een maand geleden haar laatste show. Shoots doet ze nog wel. Een bewuste keuze omdat fulltime werken in het onderwijs plus een goed lopend bedrijf meer dan genoeg uitdaging biedt voor haar.

Ze heeft ontzettend genoten van haar modellentijd en geniet nog steeds.  Elke keer weer nieuwe mensen ontmoeten in een nieuwe omgeving, de lol met teams, samen iets moois maken, opdrachtgevers blij maken, levenservaring opdoen en uit je comfort-zone gaan maakt het voor haar geweldig. 

Daar is concept-/stylingwerk, coaching van modellen en niet-modellen tijdens shoots, het onderhouden van klantcontacten en het bewerken van foto's voor in de plaats gekomen. Annemarie is enorm tevreden!

 

 

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Annelies Coppieters (mua Nicole Geheniau)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page