top of page

Interviews  / Stories

Arjan Beugelink Photography

Met een aantal mooie opdrachten voor designers, merken en magazines plus alle consumentenshoots in de weekenden timmeren fotograaf Arjan Beugelink en zijn vrouw Ann behoorlijk aan de weg.

Arjan & Ann hebben gewerkt voor diverse kledingmerken en designers zoals Royal Lounge Junky, Zizo broeken,  Desar Design, Ma Mignon en Basic Mode. Ook doen ze de testshoots voor een modellenbureau in Nederland in samenwerking met het tv-programma I Can Make You A Supermodel met Paul Fisher en  staan ze in talloze magazines met hun werk. Tijd voor een nadere kennismaking!

 

Arjan Beugelink is een Nederlandse fashion- en consumentenfotograaf (family, baby, friends & loveshoots). Op 18-jarige leeftijd begon hij zich te interesseren voor fotografie en ontwikkelde dit hobbymatig. Toen hij zijn vrouw (model en styliste)  leerde kennen, besloten ze om hun krachten te bundelen en de fotografie een enorme boost te geven op professioneel niveau.  Zo is Arjan Beugelink Photography en Arjan Beugelink Model Photography ontstaan, met een veel groter en sneller succes dan ze zelf verwachtten.

 

Juist de combinatie van de fotografiepassie van Arjan en de gedrevenheid, ervaring en het goed kunnen coachen van Ann maakt hun bedrijf tot wat het nu is. Het afwisselend werken voor merken, bedrijven, designers, modellen en consumenten, zowel op locatie als in de studio, maakt het voor hen perfect.

 

Arjan fotografeert en bewerkt, Ann coacht, doet de marketing, bewerkt ook en onderhoudt de contacten. Naast hun fulltime banen als marketing manager en leerkracht shooten ze volop in de weekenden en avonden. Daarnaast heeft Ann nog eigen opdrachten als styliste en model voor opdrachtgevers. Ze werken vrijwel altijd samen met Miranda Braaksma, hun vaste visagiste en haarstyliste.

 

Shooten is een feestje op zich! Tijdens de shoots is er veel lol, een relaxte sfeer , duidelijke sturing en een hoog tempo zodat er in een fijne flow gewerkt wordt. Het is geweldig wanneer door goed teamwork prachtige foto's ontstaan!

 

Het doel van Arjan en Ann was om de situatie die ze nu bereikt hebben te bereiken. Daarbij hoort ook dat ze bewust niet kiezen voor fulltime fotografie, al zou dit nu zeker kunnen. Juist de afwisseling in de werelden waarin ze leven met hun banen en fotografie, zorgt voor veel uitdaging, lol en passie op alle fronten: deze levensstijl past bij hen. Daarom genieten ze volop van het samenwerken en mooie foto's maken en laten ze de toekomst brengen wat het brengt. Er zijn weer mooie nieuwe ontwikkelingen gaande, houd ze in de gaten!

 

Klik hier om de  nieuwe cover editorial voor modellenland Magazine te zien door Arjan Beugelink Model Photography, voor Desar Design met model Ann.

 

https://www.facebook.com/Arjanbeugelinkmodelphotography

http://www.fashionfotograaf.com

Model: Irene Woortman - Styling & coach: Annemarie Rhebergen - Gorgeous make-up & hair: Miranda Braaksma

Mua + hair: Miranda Braaksma Styling: Annemarie Rhebergen Model: Rixt Kroes, Tam Celesté Female, Shareena Dwarka

Dorien

Tjitske

zelfportret

Mirthe

Caressa

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Model: Ceca (Trend Models)

Photo: Selma Gurbuz

Make-up & hair: Aletta Koster - Styling: Annemarie Rhebergen Stylist-Model - Model: Eef Wanten

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Model: Leida Sierevogel - MUAH: Miranda Braaksma - Styling: Annemarie Rhebergen

Make-up & hair: Miranda Braaksma - Styling: Annemarie Rhebergen Stylist-Model -Model: Floor van den Ham-Billekens

bottom of page