top of page

Interviews  / Stories

Britt kanters

Kun je ons iets vertellen over jou?
Mijn naam is Britt kanters, 21 jaar oud en woonachtig in Uden. Ik heb 3,5 jaar geleden de opleiding dierenverzorging gedaan, helaas doe ik op dit moment er niks mee. Mijn hobby’s zijn dieren fotograferen, zingen, auto’s en modellenwerk. Uitgaan met vrienden is ook zeker wat ik graag doe.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Ik zie me zelf graag wat slanker en / of gespierder, maar je bent hoe je bent. Ik accepteer me zelf hoe ik nu ben met een maatje meer! :)

Hoe ben je begonnen als model?
In Februari 2011 heb ik mijn eerste shoot gehad. Vanaf toen kreeg ik in de gaten dat ik iets met me uitstraling moest doen, inmiddels is het een grote passie van me geworden en doe ik niks liever als voor de camera staan! Ik heb een goed en sterk portfolio weten op te bouwen waardoor ik meerdere shoots voor mensen mag doen, en opdrachten en publicatie’s.

Wat denk je van het werk als model?
Het is zwaar en vermoeiend, maar zeker de moeite waard als je kijkt wat voor prachtige beelden je er voor terug kan krijgen. Helaas ben ik zelf te klein en niet de juiste maten, maar het shooten alleen kost al veel energie. Hard werken word beloond uiteraard! Ik doe het altijd met volle plezier en sta positief voor de camera!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik probeer zelf zo hoog mogelijk te groeien als model. Zoals eerder gezegd, ik heb niet de juiste lengte en maten, maar wie weet lukt het me toch om ooit door te breken. Ik zal altijd mijn best blijven doen en plezier in hebben. Verder hoop ik iets in de auto’s kunnen doen, sportwagens, verkoop of iets dergelijks.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
Mijn favoriete ervaring is absoluut de shoot geweest die ik voor NailCreation in Weert heb mogen doen. Hiervoor heb ik een publicatie in hun Catalogus gekregen en hing ik groot op een doek bij de stand, daar was ik wel erg trots op!

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
Blijf vooral je zelf. Ga een goed en proffessioneel portfolio opbouwen. Zodat opdrachtgevers / fotografen weten wat je kunt! En vooral genieten en plezier hebben!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?
Ik was er eerlijk gezegd niet bekend mee, ik wist er pas vanaf wanneer ik gevraagd werd voor een shooting voor publicatie voor jullie Magazine! Was erg leuk!

Www.brittkanters.com

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page