top of page

Interviews  / Stories

Britt van den Bouwhuysen

Kun je ons iets vertellen over jou?

Naast modellenwerk ben ik vooral bezig met visagie/nagelstyling ik hou van het creatieve.En mijn twee kinderen grootbrengen.  

 

Als je iets over jezelf  zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Moest ik iets aan mezelf kunnen veranderen,zou het vooral zijn om meer geduld te hebben in het leven en méér sporten!  

 

Hoe ben je begonnen als model?

Op mijn 14 jaar ben ik met mijn papa naar een modellenbureau gestapt omdat hij mij vooral stimuleerde en nog iemand die mij heel dierbaar is.

Zij geloofde in mij heel sterk.Maar uiteindelijk was ik al 16 jaar als ik mijn eerste echte opdracht kreeg voor een jeans merk en kapperszaak.

Kevin Vandenberghe

Wat denk je van het werk als model?

Wat ik denk van modellenwerk,is vooral dat je pakken ervaring op doet in het leven,je leert voor jezelf te zorgen,voor jezelf op te komen en op termijn van je jezelf te houden.Je ziet veel van de wereld,al is het niet te onderschatten,hard werken.  

 

Wat is uw schoonheid regime?

Heel belangrijk is om goed te zijn voor je lichaam,je huid goed te verzorgen met een voedende dagcreme.Altijd erg goed jezelf  ontschminken

voor slapen gaan.Niet teveel suikers,op tijd in bed en toch geregeld sporten (ik raad yoga aan) geeft je een zekere rust en je krijgt op de

kop toe een dosis spieren.  

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Wat ik vooral nog wil doen in de toekomst,is mijn visagie werk verder uitbouwen,met zo nu en dan nog een modellen opdracht.Er gelukkig zijn met mijn twee kinderen en de mensen rondom mij die mij erg lief zijn.

Hugo Deneweth

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Leukste ervaringen,zijn vooral de momenten (ik ben iemand best verlegen) waarvoor ik voor de lens sta en mij ineens op en top voel! Verlegenheid valt weg en ik speel met de camera.Leuke momenten zijn ook in de visagie stoel,moe of niet moe ze maken je beeldig!  

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Mijn advies aan jong beginnende modellen is dan vooral ... wees jezelf! Doe geen dingen waar je u niet goed bij voelt.Maar geniet van de momenten de aandacht het nog mooier maken. Het is zo'n mooi beroep.Wees lief voor jezelf,draag zorg voor jezelf en laat u vooral begeleiden door profs met veel ervaring.Het is een zeer speciaal wereldje,maar zo fijn! Go for it!

 
Wat vind je van het modellenland Magazine?

Modellen land magazine is een jong fris blad,waar modellen,fotograven,visagistes.De kans hebben om hun eigen werk naar

voor te brengen.Vertellen over ervaringen,boodschappen meegeven,prachtig werk laten zien. Fashion blad waar ik zelf wel van hou,met prachtige foto's.

 
Groetjes van den Bouwhuysen Britt.

 

https://www.facebook.com/britt.vandenbouwhuysen

 

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page