top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Céline Triki

Kun je ons iets vertellen over jou?

 

Mijn naam is Céline Triki en ik woon in Helmond, net onder de rook van Eindhoven. Geboren op 14 februari 1988, valentijnsdag. Ik werk fulltime als verzekeringsadviseur binnen- en buitendienst, zowel voor particulieren als midden- en kleinbedrijf. Daarnaast heb ik een andere passie, modellenwerk! Ik heb voornamelijk commerciële opdrachten, zoals webshops, haarmode en shows.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

 

Goede vraag! Oh, ik weet het al! Mijn lengte. Ik ben maar 1.72 m en dat is voor veel werk helaas te klein. Balen!


 

By: Michel Zoeter

Mua: Mirela Habibovic

 

Hoe ben je als model begonnen?

 

Dat is een leuk verhaal! Ik werd bij een kapsalon gekozen (met nog 2 anderen) voor aan make-over. Geloof dat ik toen een jaar of 16 was. Daarbij zouden we advies krijgen van Marielle Bastiaansen (ook wel bekend van de modepolitie op de Nederlandse TV). Zij vroeg me of ik ooit modellenwerk had gedaan. Dat was niet zo, dus adviseerde ze me foto's te laten maken en deze op te sturen naar verschillende agency's. Daaruit kwam mijn eerste opdracht, een fotoshoot voor een bedrijvenkalender. Daarna is het balletje zachtjes gaan rollen.

 

Wat denk je van het werk als model?

 

Persoonlijk vind ik het hartstikke leuk. Heerlijk wanneer je lekker kan gaan zitten en je haar en make-up gedaan worden. Daar kan ik echt van genieten! Als het resultaat dan ook naar tevredenheid is van het team en opdrachtgever, haal ik daar veel voldoening uit. Ook ben ik gek alles wat met mode te maken heeft, dat maakt het dubbel zo leuk!

 

 

 

 

Wat is uw schoonheid regime?

 

Gezond eten en sporten, het liefst 3x per week. Helaas lukt dit niet altijd in combinatie met mijn werk. Daarbij is voldoende slaap en veel water drinken erg belangrijk, ook voor je huid.

Natuurlijk snoep ik ook wel eens! Ik werk niet met schema's, maar probeer gewoon voldoende fruit en groente te eten, en vlees en vis af te wisselen. En vooral lekker genieten!


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

 

Ik zou graag over een aantal jaren het bedrijf van mijn vader, assurantie kantoor TRIKI BEHEER BV, over willen nemen. Hiervoor dien ik nog 2 studies te doen, welke ik medio 2016 afgerond wil hebben.

Zolang het nog kan, zou ik daarnaast graag het modellenwerk voort willen zetten. Daarbij moet je af en toe een beetje selectief zijn, omdat je natuurlijk niet alles kan doen. Dus dan probeer ik de leukste dingen mee te pakken.
 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

 

De show op Amsterdam International Fashion Week Downtown was heel gaaf om te doen! En natuurlijk de coiffure awards. Hier kreeg ik een hele mooie bus afro krullen aangemeten. Met als resultaat een hele gave plaat van fotograaf Richard Monsieurs.
Daarbij vind ik het persoonlijk erg prettig om met fotograaf Michel Zoeter samen te werken. Dan ben je verzekerd van mooie foto's, een gezellige dag en spierpijn!


 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

 

Laat je goed informeren. Trap niet in ieder mooi praatje, maar controleer eerst of een scout of agency wel goed bekend staat.
Loop niet te zeuren tijdens een shoot of show, wanneer er betaalt wordt voor een opdracht hoor je gewoon netjes te doen wat er van je verlangd wordt, mits dit uiteraard conform de boeking is. Luister en communiceer goed met de fotograaf, uiteindelijk wil je als team één ding en dat is het best mogelijke resultaat neer zetten en je opdrachtgever tevreden stellen.

Sta je niet sterk in je schoenen, dan is modellenwerk waarschijnlijk niets voor jou. Het komt wel eens voor dat er commentaar of kritiek wordt gegeven, hier moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Mijn motto: van iedereen kun je wel iets leren, ook hoe het niet moet! Probeer jezelf altijd te blijven verbeteren en te blijven groeien. Nog belangrijker, heb plezier!

By: Michel Zoeter

By: Michel Zoeter

Mua: Mirela Habibovic

By: Michel Zoeter

Mua: Mirela Habibovic

By: Michel Zoeter

Mua: Mirela Habibovic

By: Michel Zoeter

Mua: Mirela Habibovic

bottom of page