top of page

Interviews  / Stories

Djennah Van Nieuwenhove

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik sport zeer vaak, wel 5 keer per week ben in te vinden in de fitness sinds kort en daarnaast rijd ik nog paard en doe ik aan boogcschieten en thaibox. Ik werkte tot voor kort als accountmanager en momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging op vlak van mijn carrière. 

 

daarnaast is een van mijn grootste bezigheden momenteel de verkiezing ‘Miss Waasland 2017’ Op 9 maart 2016 werd ik gekozen om mee te dingen naar het kroontje. Hier besteed ik uiteraard de meeste van mijn tijd aan momenteel. Ik zal de komende maanden heel vaak overal opduiken in het waasland om mezelf en de organisatie op een positieve manier voor te stellen aan de mensen. 


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou misschien mezelf toch even moeten leren nadenken voor ik iets zeg. Ik heb het hart op de tong en zeg meteen wat ik denk.


Hoe ben je begonnen als model?

Het is voor mij begonnen als een ‘one time event’ dat uitgegroeid is tot een zeer leuke hobby voor mij. Het is begonnen met een shoot bij Michael Noël in het centraal station te antwerpen.  Ik was pas 15 toen ik begon met modellenwerk en uiteraard zie je het verschil door de jaren wel heel sterk.  Gelukkig maar !

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het altijd zeer jammer dat er zo veel cowboy verhalen te vinden zijn over de modellenwereld. Modellen zijn aan de drugs en hongeren zichzelf uit voor mager te blijven, elke fotograaf is een pervers en photoshop neemt de overhand. 

 

Ikzelf heb dit altijd anders ervaren. Ik eet altijd wat ik wil (en soms zelfs een beetje te veel haha) en ik heb gelukkig nooit te maken gehad met mensen die de term fotograaf misbruiken. 

Voor mij is modellenwerk een zeer leuke hobby die ik hoop zeker en vast nog vaak en lang te kunnen doen.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Fitnes, slaap en water zijn mijn drie kenwords om er altijd zo goed mogelijk uit te blijven zien. Bij deze drie bestaat er geen zin waar er ‘te veel’ voor deze woorden komt in mijn leven.

Daarnaast heb ik ook een korte opleiding genoten als visagiste, om het plaatje compleet te maken als ik de deur uitga! 

Photo: Jimmy bollaerts - Mua: Caroline Quirynen

Thomas Croonen

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Zoals ik eerder vertelde, ben ik momenteel op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Daarnaast is het ook de bedoeling dat ik terug ga studeren, al weet ik nog niet zeker welke richting daar mee uit wil.
 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb in het verleden met veel leuke fotografen samengewerkt, omdat ik hier ook zeer selectief in ben. Het gevoel moet van in begin goed zitten en dan kan het niet anders dan een leuke ervaring zijn. 

 

zo heb ik een leuke shoot gehad met thomas Croonen voor een sponsor van een vorige verkiezing, maar ook met michel engelen heb ik reeds enkele leuke ervaringen achter de rug.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ik vind het belangrijk dat je zowel als model, fotograaf of visagiste jezelf blijft. Ongeacht hoe ver de modewereld jou breng in je carrière, je herinnert je best altijd wie jou daarbij heeft geholpen en aan wie je dit te danken hebt. Wie weet heb je deze mensen ooit nog terug nodig.

 

Ik kijk zelf ook heel vaak naar modeshows of reportages op tv, om zelf bij te leren van de mensen die dit dag dagelijks doen.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Modellenland magazine is een magazine dat zowel voor jonge als ervaren modellen zeer informatief kan zijn. Je kan het ook ten alle tijden gebruiken om ideeën op te doen of de juiste mensen op tegen te komen die jou met iets kunnen helpen of ondersteunen 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=631784252&fref=ts

 

Michel Engelen

JC & Karl photography

bottom of page