top of page

Interviews  / Stories

Dpak photography (Netherlands)

Dpak photography is eenmanszaak gestart in 2012 door Deepak Harkhoe en is gespecialiseerd in foto-videografie en vormgeving.

''Aanvankelijk ben ik gestart met een eigen party website, waarbij het promoten en fotograferen van evenementen centraal stond.

 

Na een aantal jaar in de partyscene te hebben gewerkt begon ik steeds meer interesse te krijgen in portret en modelfotografie. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mij hier volledig op te gaan richten. In de loop der jaren heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en probeer ik mijzelf verder te ontwikkelen in het vak.

 

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe invalshoeken en originaliteit. Ik probeert de klant altijd op zijn of haar gemak te stellen, het uitgangspunt bij mijn werk is dan ook dat hij wil dat mensen zelfvertrouwen uitstralen en zich speciaal voelen. “Ik fotografeer altijd vanuit mijn gevoel en ik heb nooit een cursus of opleiding gevolgd om dit te kunnen doen, de connectie met diegene voor de lens is dan ook erg belangrijk voor mij en bepalend voor mijn werk''

 

Website: dpakphotography.com
Facebook page: facebook.com/dpakphotography
Instagram: Instagram.com/dpak_photography

Genevieve Fox

Jelissa Zuiderwijk Stylist: Dominique Bruinhard Mua: Janel Hoogendoorn

Tanja Tacere

Anniek van Keulen

Kim Ormel

Vanessa Jay

Ilse Schaafsma

Christel Schuurman

Michelle Cypers

Loïs Rose

Aiste Riksen

bottom of page