top of page

Interviews  / Stories

Eline Garssen

Kun je ons iets vertellen over jou?

Mijn naam is Eline Garssen en ik woon in een dorpje vlakbij Amstelveen. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast modellenwerk heb ik ook nog een bijbaantje bij supermarkt Deen. Hier verzorg ik de bloemen en planten en help ik klanten achter de servicebalie. Verder ben ik regelmatig te vinden op de sportschool en in m’n vrije tijd ga ik graag uit met vriendinnen.

 

Als je iets over jezelf kan veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben ontzettend perfectionistisch. Enerzijds is dat fijn, omdat ik hierdoor mijn zaakjes wel altijd op orde heb, maar aan de andere kant maak ik mezelf hier wel eens gek mee. Zo loop ik me nu al een hele week te ergeren aan blauwe kerstballen in de kerstboom, die niet matchen met de rode piek, maar die ik niet mag veranderen van mijn ouders (help!).

 

Hoe ben je begonnen als model?

Via Hyves werd ik gescout door een modellenbureau. Zij zagen foto’s van mij voorbijkomen en vroegen of ik geïnteresseerd was, en dat was ik wel!

 

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het super leuk om te doen. Alleen al de mooie make-up en kleding die je aankrijgt. Het is echt heel leuk om te zien hoe mooi ze je eruit kunnen laten zien. Daarnaast geeft een fotoshoot of catwalk show echt een enorme kick. Mensen waarmee je werkt zijn vaak heel aardig, waardoor de dag zo omvliegt en het ook totaal niet als werk voelt.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat het belangrijk is om je make-up voor het slapen er goed af te halen en dat doe ik dus. Daarnaast gebruik ik altijd een dag- en nachtcrème van Dermolin. Ik vind het belangrijk om er fit en gezond uit te zien en sport daarom zo’n drie keer per week.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Op modellengebied heb ik nog een paar leuke dingen in de planning staan. Verder blijf ik m’n studie erg belangrijk vinden en hoop ik dit jaar m’n propedeuse te halen. De combinatie model en studie is gelukkig goed te doen :)

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Een fotoshoot in het Huys ten Donck blijf ik een unieke ervaring vinden. Dit is een enorm huis gelegen in de prachtige natuur. Naast de mooie ligging is het huis van binnen ook heel bijzonder.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Als het je leuk lijkt, twijfel dan niet en stuur je foto’s naar een modellenbureau toe. Een nee heb je, een ja kan je krijgen!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind het een leuk magazine. Vooral omdat het veel interviews bevat van onder andere modellen en fotografen, waardoor je een kijkje krijgt in de modellenwereld. Daarnaast zijn de vele foto’s altijd leuk om te bekijken.

 

https://www.facebook.com/eline.garssen

 

Model Esmee van der Goes, MUA Marjolein de Ridder, Stylist Sarah Dikker

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page