top of page

Interviews  / Stories

Ellen Boucke

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik studeer nu publiciteitsgrafiek (KSO) in Brugge in het 5de jaar, ik zit nog maar 1 maand in deze richting, maar wou al heel lang iets met kunst gaan studeren. Kunst en mode zijn mijn 2 grote passies. Ik ben ook heel veel bezig met alles wat met mode te maken heeft, heb dit ook nog gestudeerd en heb een eigen collectie ontworpen, 28 februari laat ik hem zien in de Schouwburg van Kortrijk voor Kunstbende. Later wil ik ook graag iets met mode gaan doen, ik denk dat ik hiervoor niet in België zal blijven dan.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben blij met wie ik ben, maar moest ik iets kunnen veranderen zou het mijn lengte zijn, graag zou ik nog een paar centimeters groter zijn.


Hoe ben je begonnen als model?

Iemand zei eens tegen mij toen ik 14 was dat ze voor een modeshow modellen zochten en dat er een casting was, ze zei dat ik daar wel geschikt voor zou zijn want op mijn 14de had ik ook al mijn huidige lengte als nu, want je moest groter zijn dan 1m70. Ik dacht, waarom niet, klinkt leuk! En zo gezegd zo gedaan, ik ging naar die casting en mocht meelopen. Sindsdien ben ik veel aangesproken geweest door fotograven, ook door modellenbureaus via sociale media.. En nu ben ik bijna 17 en werk ondertussen ook voor NETWORK MODELS in Antwerpen.

Claudia Raymat

Wat denk je van het werk als model?

Het is een hele leuke wereld, waar ik al veel leuke mensen heb ontmoet. Maar het is een niet te onderschatten wereld, je moet sterk in je schoenen staan, wanneer je niet zeker bent zien fotograven dit onmiddellijk, en dit mag natuurlijk niet. 

 

Wat is uw schoonheid regime?

Goh, dit heb ik eigenlijk niet, maar ik drink wel veel water voor een zuivere huid, vind ik heel belangrijk.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Eerst en vooral afstuderen in het middelbaar, en dan zou ik heel graag iets met mode willen gaan verder studeren maar soms twijfel ik ook nog om iets met kunst te gaan doen, dit zal de toekomst moeten uitwijzen. Mijn grote droom is om zelf voor een modemagazine te gaan werken, artikels schrijven, interviewen, maar ook fotograferen. Ik doe het gewoon allemaal heel graag. 

Claudia Raymat

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Een modeshow die ik eens moest lopen tijdens een bal, want daar heb ik een hele goede vriendin aan overgehouden, ze liep ook mee in de modeshow. En een shoot in Brussel waar ook een ander model was die ik al 2 jaar volgde op Instagram en waar ik heel hard naar opkeek. Ik had haar dan ontmoet en dat zal mij toch wel altijd bijblijven.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Gewoon altijd jezelf zijn, je zal altijd wel eens commentaar krijgen op hoe je eruit ziet of wat je doet, maar je mag je dat niet teveel gaan aantrekken, bij ieder model is dat wel zo, het belangrijkste hierin is dat je er plezier in beleeft!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind het een zeer leuk initiatief! Zelf kende ik het niet tot nu maar vind het wel een zeer leuk online magazine!

 

https://www.facebook.com/ellen.boucke

 

Jean philipe Delberghe

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page