top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Eva De Bruin

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Eva, 22 jaar oud en afgestudeerd aan Schoevers. Inmiddels werk ik bijna een jaar fulltime. Ik ontwerp bewegwijzering voor in grote magazijnen, wereldwijd. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk modellenwerk te doen. Dat is mijn grote hobby en ik denk dat je wel kan stellen dat dit een passie van me geworden is.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou af en toe wat minder kritisch op mijzelf willen zijn. Het is goed om kritisch te blijven, want zo verbeter je jezelf alleen maar. Je moet er wel voor oppassen dat het je niet gaat tegenhouden. Daar een goede middenweg in vinden vind ik soms nog wat lastig.


Hoe ben je begonnen als model?

Op mijn 15e verjaardag ben ik gescout en ik ben eigenlijk nooit meer gestopt.

 

 

Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model wordt vaak onderschat. Het is meer dan alleen mooi voor de camera zijn. Je moet je constant bewust zijn van je gezicht en lichaam, tot in het kleinste detail. Dit vergt erg veel concentratie en is dus absoluut vermoeiend! Na een dag shooten ben ik ook echt wel blij dat ik met mijn benen omhoog op de bank mag. Uiteraard staat de energie die ik er uit haal daar tegenover, ik krijg er veel meer energie van dan dat het me uiteindelijk kost.


Wat is uw schoonheid regime?

Mooi is iedereen op zijn eigen manier. Maar voor niemand kan het kwaad om gezond te eten en veel te sporten! Dat doe ik dan ook om fit en gezond te blijven.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik wil graag nog zo lang mogelijk kunnen genieten van het voorrecht van het model zijn.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn favoriete ervaring moet nog komen, of eigenlijk een droom van mij. In september ga ik naar het buitenland voor een opdracht. Dit is voor mij de eerste keer en ik ben dan ook echt onwijs trots!


Heeft u nog een advies voor degenen die willen starten als model?

Probeer ‘kritiek’ niet persoonlijk op te vatten. Als je dat doet in deze business red je het niet. Als je afgewezen wordt voor een bepaalde opdracht ligt dat niet aan jou, dat je bijvoorbeeld niet mooi bent, maar aan het feit dat zij net een anders gezicht zoeken. Je bent prachtig en onthoud dit ten alle tijden!

 

https://www.facebook.com/eva.debruin.94

 

 

MUA Mirjam van Wiggen - Model Noëlla Mawuenyega

By: Michel Zoeter

 

 

bottom of page