top of page

Interviews  / Stories

Evelyn Geldens

Kun je ons iets vertellen over jou?

Wat over mezelf, ik ben een meisje wat van heel veel dingen houdt en heel veel dingen leuk en interessant vind. Wanneer ik iets interessant vind kan ik mezelf er ook helemaal in verliezen voor een tijdje haha.

1 ding waar ik ontzettend van hou is mijn werk wat ik de laatste jaren heb gedaan. En dat is Sushi chef zijn. Ik zeg dat eigenlijk nooit tegen mezelf maar sushi maken en creëeren is iets wat ik heel goed kan en wat ik met veel passie, creativiteit en liefde doe. Op dit moment ben ik bezig met een catering website. Hierop kunnen mensen voor speciale gelegenheden sushi bestellen. Het leuke eraan vind ik het feit dat ik anders sushi maak dan andere, denk aan ingredienten als pompoen, geitenkaas, spinazie, maar ook gefrituurde kip of zelfs carpaccio.

Maar genoeg daarover hahah. Waar ik ook erg van hou zijn dieren, meestal vind ij ze zelfs leuker dan mensen, sssst haha. Op dit moment ben ik dan ook mijn opleiding diergezondheid en training aan het afronden. Ooit op een dag hoop ik te kunnen werken in het dolfinarium. Ik hou van water en van zee zoogdieren (behalve haaien! Dat is m'n grootste nachtmerrie haha)

In mijn vrije tijd vind ik het vooral fijn om quality time door te brengen met mijn vriend en vriendinnen, en hou ik ervan om lekker uit te gaan en te ontspannen, carnaval, zsa zsa su, Koningsdag, andere stap zaterdagen zou ik voor geen goud willen missen, nu in ieder geval niet.

Ook koken en over wijn leren is iets wat ik super super graag doe!

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Het feit dat ik me in het leven heel erg onzeker heb laten maken door mensen en door de wereld om mij heen, niet zozeer over mijn uiterlijk (alhoewel ik daar ook echtt wel mijn dagen in heb en ik in de toekomst zeker niet vies ben voor wat kleine aanpassingen hier en daar hahah) maar ook gewoon over mezelf als persoon. Dus dat zou ik heel graag willen veranderen. Dat ik meer in mezelf zou geloven en vertrouwen in mijn kunnen.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben eigenlijk begonnen in Frankrijk,daar woonde in een tijdje, in Antibes, en leerde ik een fotograaf kennen uit Parijs. Hij heeft toen mijn eerste shoot gedaan en vanaf daar is het balletje een beetje gaan rollen, steeds via via opdrachten.

Wat denk je van het werk als model?

Werken als model vind ik vooral leuk omdat het altijd anders is, niets is twee keer hetzelfde. Bij elke shoot mag je een ander persoon spelen en een ander karakter aannemen. En dat vind ik super leuk! Ook het ontmoeten van nieuwe mensen is een plus punt.

Photography Marco Peter

Wat is uw schoonheid regime?

Heel eerlijk..... Heb ik geen schoonheids regime. Ik heb geen regeltjes of schema's of rituelen om er op mijn best uit te zien. Doen wat mij gelukkig maakt en waar ik mij het beste bij voel is mijn regime. Creme's gebruik ik niet, andere snufjes ook niet. Natuurlijk vind ik het wel lekker om zo nu en dan te zonnebanken of dergelijke.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Zoals ik al eerder zei, in het dolfinarium werken is een echte ultieme droom. Ook in het buitenland werken is iets wat ik mezelf het liefste zie doen in de toekomst, London zoo, Antibes aquarium, Hawaii Dolphin school, of ergens in Costa rica of Kenia of dergelijke.

Het liefste zou ii later ook in Antibes of in de buurt ervan wonen, mijn vriend houdt alleen niet van alles wat Frans is behalve het eten en de wijn hahah, dus misschien blijft dat ook wel gewoon een droom. Ohja in de toekomst hoop ik ook ooit een bull terrier te hebben haha en daarin heeft ie al lichtelijk ingestemd. Sorry schat haha. Mocht dat niets worden dan zou ik her geweldig vinden om zelf een kleine sushi room te hebben of lunchroom.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn vakanties die ik vroeger gemaakt heb, van Costa rica tot new york. Ik heb zoveel mogen zien en dat vind ik het mooiste aan mijn leven tot nu toe.

Als model heb ik natuurlijk ook favoriete ervaringen. Zo heb ik een grote show gelopen voor Wella en shows gelopen op Amsterdam Fashion week. Wat ontzettend gaaf was en mijn favoriete momenten. En ook de verschillende shoots met Marco Peter .

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Voor je begint, zorg dat je sterk in je schoenen staat en dat je in jezelf gelooft. Alleen dan zul je er ook echt plezier uithalen. Leer ook los te laten, je onzekerheden, je angsten, alles eigenlijk. Dan zullen je foto's het beste zijn.

Oh en kijk uit voor mensen die gebruik van je willen maken. Als je net begint trap dan niet in de bureau's die er enorm veel geld voor vragen om een paar test shots enz te maken. Let op jezelf! En blijf naar je gevoel luisteren

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Een ontzettend leuk en gevarieerd blad, met elke keer weer de verassing van wat er nu weer allemaal in zal staan.

Zeker een verrijking op het gebied van fashion em fotografie en alles eromheen

 

https://www.facebook.com/evelynvendana

Photography Marco Peter

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page