top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Fenne Verrecas (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?
Mijn naam is Fenne Verrecas, 19 jaar oud en afkomstig uit Oostkamp. Ik ben afgestuurd in de studie richting verkoop en ben nu bezig met een opleiding schoonheidsspecialiste. In mijn vrije tijd dans ik heel graag en ben ik voornamelijk bezig met Miss Exclusive die momenteel al mijn vrije tijd opslorpt. Een fantastisch avontuur waar ik nog elke dag van geniet.
Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Als ik iets aan mezelf zou veranderen?

Ik vind dat iedereen gemaakt is hoe de mens zou moeten zijn. Ik zeg niet dat ik nooit iets zou veranderen aan mijn lichaam maar ik voel mij bijzonder goed in mijn vel. Wat mensen ook vertellen, opmerkingen die ze maken over bepaalde delen van men lichaam. Ik kijk er altijd met opgeheven hoofd over want uiteindelijk als je gelukkig bent kan je de gehele wereld aan.


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?
Mijn goede eigenschappen zijn voornamelijk dat ik sociaal ben, een grappenmaker, speels en leergierig en een doorzetter. Mijn negatieve eigenschappen zijn een slecht ochtendhumeur en koppig zijn.


Hoe ben je begonnen als model?
Ik ben begonnen als model bij een kleinere miss verkiezing. Daar heb ik bepaalde zaken geleerd die ik nu perfect kan toepassen in dit grote avontuur. Dit was dus een grote springplank voor me. Na de vele shoots die ik heb afgewerkt weet ik ondertussen wat mijn slechte kantjes zijn maar voornamelijk ook mijn positieve kanten. Als model heb je dit absoluut nodig om een perfecte foto af te leveren. In mijn jaar als Miss Exclusive heb ik dit kunnen verderzetten aangezien ik het gezicht was van meer dan 15 nationale merken dus aan foto's geen gebrek.


Wat denk je van het werk als model?
Een model is is lastiger dan vele mensen denken. De klant wil een perfecte foto en dit gaat soms niet vanzelf. De voorbereiding vooraf, het vroege opstaan, het lange wachten en dergelijke hoort er allemaal bij. Het uiteindelijke doel is het allerbelangrijkste en dit is de klant tevreden stellen.


Wat is uw schoonheid regime?
Mijn schoonheid regime is voornamelijk een goede reiniging van het gezicht s'morgens en s'avonds. Daarnaast is veel water drinken een must en ben ik elke dag bezig met herbalife voor mijn lichaam dat effectief wel helpt.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Mijn plannen voor de toekomst is absoluut verder gaan in de Miss Exclusive verkiezing. Er zijn zoveel deuren geopend en in maart zal ik ons land vertegenwoordigen op een buitenlandse verkiezing. Unieke kansen die ik met beide handen zal grijpen. Ook zal ik actief meewerken in de organisatie samen met de nieuwe Miss.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
Mijn favoriete ervaringen: De vele fotoshoots samen met Phil Tubbax zijn unieke ervaringen, alsook de overwinning van de kroon van Miss Exclusive en mijn deelname aan Miss Earth in de Filipijnen waar ik nu momenteel zit.


Wat zou je graag nog doen als model?
Wat ik nog graag zou doen als model? Zoals elk meisje doorbreken over de grote plas  😊 we zien wel wat er komt. Mijn ambitie is alvast groot.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
Mijn advies voor beginnende modellen zijn voornamelijk: -Werk hard voor uw dromen -Geef nooit op ook als is het soms lastig -Geloof in uzelf -Laat u omringen door positieve mensen -Geniet en straal -Neem kansen met beide handen.

Wat vind je van het modellenland Magazine?
Het magazine modellenland is informatief en een streling voor het oog. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik de cover mag sieren van de prestigieuze magazine en ook mijn eigen winners editie krijg.

 

Bedankt alvast
Groetjes

 

https://www.facebook.com/Miss-Exclusive-2016-Fenne-Verrecas-1495401877417185/?fref=ts
 

bottom of page