top of page

Interviews  / Stories

Kim Sanders

Kun je ons iets vertellen over jou?

Mijn naam is Kim Sanders, 22 jaar en woonachtig in Groningen. Buiten het modellenwerk ben ik werkzaam in de advocatuur. En erg leuk beroep wat ik met veel passie en fulltime doe. Naast mijn werk ben ik veelvuldig in de sportschool te vinden. Het sporten/trainen is voor mij een echte ontspanning en is het dus zeker ook geen straf. Naast dit alles heb ik gelukkig ook nog tijd voor mijn lieve vrienden.

 
Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Uiterlijk gezien ben ik tevreden, maar dit puur onder het motto wees tevreden met wie je bent. Ieder persoon is uniek en dat mij jou mooi. Innerlijk gezien ben ik behoorlijk kritisch op van alles, en vooral op mezelf. Soms zou ik willen dat ik dat wat minder deed. Gelukkig kan ik het ook positief zien, het brengt me namelijk wel verder in me dromen en doelen.


Hoe ben je begonnen als model?

Als model ben ik begonnen, doordat een fotograaf mij een aantal jaren geleden vroeg om eens samen te werken. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten en of ik het überhaupt wel leuk vond. Maar sinds die fotoshoot kan ik niet meer stoppen, het is ontzettend leuk en je ontmoet erg veel mensen. Tevens krijg je ook zoveel zelfkennis, en dat helpt je zeker om verder te komen in al je doelen in het leven.

Fotograaf en haarstyling Dustin Elzinga, styling en visagie: Kim Sanders

Fotograaf en haarstyling Dustin Elzinga, styling en visagie: Kim Sanders

Fotografie, styling en muah: Stephanie Verhart

Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model vind ik best lastig. Tegenwoordig wil iedereen ‘model’ worden. Omdat iedereen dit wil, en vooral dat allemaal gratis moet zijn, is het best lastig om nog een goed team samen te stellen. Maar uitgezonderd dat, vind ik het super leuk en wil ik zeker nog niet mee stoppen.


Wat is uw schoonheid regime?

Schoonheid zitten van binnen en van buiten. Persoonlijk vind ik dat iedereen een uniek en een pracht exemplaar is. Iedereen is uniek en dat maakt jouw schoonheid. Wees vooral gelukkig met jezelf en omgeving en dat straalt dan ook je schoonheid uit. Maar ook ik ben stiekem verslaafd aan allerlei beautyproducten en mag graag van alles uittesten.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plannen voor de toekomst zijn toch wel lekker doorgaan in het modellenwerk en in het promotiewerk. Ik zal, denk ik zelf, nooit een groot Internationaal model worden.  Ik blijf naast mijn werk in de advocatuur het modellenwerk er gewoon bij doen.

 

Foto en visagie door Roosmarijn Bruijns, styling Yoke Young Fashion

fotograaf Mark Mook, muah en styling Kim Sanders

fotograaf Mark Mook, muah en styling Kim Sanders

Wat zijn sommige van jouw favoriete ervaringen tot nu toe?

Eigenlijk vind ik alles wat ik tot nu toe gedaan heb super leuk. Toch het favoriet is wel als je een fotoshoot hebt gedaan voor een kledingmerk en je ziet jezelf dan vervolgens levensgroot in de winkel hangen, dan denk je toch wel even daar hang ik gewoon. Naast de publicaties is het werken op het circuit ook wel een favoriet. Je ontmoet zoveel mensen, je mag helemaal in een soort rol kruipen, de hele dag foto’s en je bent een dag het middelpunt, dat is ook wel eens leuk, haha.   

 

Heb je nog een advies voor wie als model wil starten?

Wees jezelf en laat je vooral niet ompraten. Vraagt een fotograaf of iemand iets van je, waar jezelf absoluut niet achter staat, niet doen! Jij bent de baas over jezelf en niemand anders. Doe de dingen waar jij jezelf in thuis voelt en vooral genieten.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Modellenland Magazine vind ik erg leuk. Het publiceert niet alleen foto’s, maar kijkt net even iets verder. Ook krijgt het gehele team de credits bij een foto wat ik zelf echt een pluspunt vind.

 

http://www.kimsanders12.wix.com/portfolio

https://www.facebook.com/kim.sanders.9210

Fotograaf /Mua Roosmarijn Bruijns

fotograaf en visagie Azzeria Photography

Fotograaf en visagie door Roosmarijn Bruijns, styling Yoke Young Fashion

Fotograaf en visagie door Roosmarijn Bruijns, styling Yoke Young Fashion

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page