top of page

Interviews  / Stories

Kim van Rijn

Wie ben je in het kort:

Kim van Rijn, 30 jaar, spontaan ondernemend enthousiast en sportief
 
Hoe ben je begonnen als model:

Via een vriendin van vroeger die mij mee nam naar een shoot en via die foto's aanvragen kreeg van fotografen.
 
Ben je veel bezig met uiterlijk:

Haha ja en nee als ik een shoot een feestje of casting heb uiteraard , maar anders draag ik het liefst geen make up of alleen mascara, mijn  haar in een knot en netflix aan met een kop thee.

Photo: Roger Coenen

Wat zijn je toekomst plannen, aangezien we ook zagen dat je aan bikini fitness doet, kun je ons daar wat meer over vertellen:
Ja ik doe inderdaad aan bikini fitness en hou mij dus goed aan mijn eet en train schema's om de shape te bereiken die ik voor ogen heb en aan de eisen te voldoen van de jury. Maar op dit moment ben ik niet aan het trainen voor een wedstrijd maar ben ik bezig met andere dingen. Zo blijf ik wel keihard trainen en eet ik netjes volgens mijn voedingschema, maar begeef mij nu meer in de combinatie fitness en modellenwerk. Ik heb een sponsor HYPE Nutrition en ik ben mijn droom nu aan het achterna gaan om mijn 2 grootste passies aan elkaar te koppelen. Ook ben ik in te zetten als mental coach om je te begeleiden in ontspanning , innerlijke rust creëren , inzichten geven maar ook  voeding en training schema's  zodat je zowel van binnen als van buiten het beste van jezelf kunt laten zien. Ook ga je mij samen met Rosanne van Zalingen en mijn partner Wilco Camphorst  in de toekomst samen zien werken voor ons bedrijf.
Stay tuned: Instagram:  @kimvanrijn85  en @fitsisterskimrosanne
 
Wat vind je van het online modellenland magazine:

Ik vind het een super mooi initiatief om zo inspirerende foto's te delen met elkaar en elkaar te blijven inspireren, zodat je er weer nieuwe energie van krijgt.
 

Photo: Ron Stam

Photo: Ron Stam

Photo: Thierry Goovaerts

Photo: Rene de Haan

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page