top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Laura de Reu

Kun je ons iets vertellen over jou?

 

Ik ben Laura de Reu en ik ben 16 jaar. Sinds mijn 16de doe ik regelmatig aan shoots. Dankzij mijn zus( Nicky de Reu) ben ik in contact gekomen met een aantal fotografen. Ze waren gelijk heel tevreden, waardoor ik regelmatig gevraagd wordt.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

 

Als het zou kunnen zou ik mijn lengte veranderen. Ik ben namelijk niet zo lang (1.67m). Voor groot fashionmodel te worden willen ze toch al graag dat je minimaal 1.76m bent. Ik hoop nog steeds dat ik onverwachts een groeispurt krijg, maar ik weet dat de kans heel klein is

 

Hoe ben je begonnen als model?

 

Mijn zus nam mij een keer mee naar een shoot. Ik was toen nog maar 13 en was er nog niet klaar voor. Een aantal jaar later werd ik door diezelfde fotograaf gevraagd en ik zei ja. Ik vond het zo ontzettend leuk. Vanaf die shoot ben ik veel actiever geworden met het bezig zijn met modellenwerk.
 

Wat denk je van het werk als model?

 

Het is heel leuk werk, maar zeker ook zwaar. Een shoot kan ik me nog heel goed herinneren. Het was een buiten shoot en het was heel koud die dag. Iedereen zat in dikke winterjassen behalve ik. Mijn kleding gaf helaas niet veel warmte.

 

Wat is uw schoonheid regime?
 

Natuurlijk. Ik vind het maar niks als ik mensen voorbij zie lopen die er zo nep uitzien. Ik denk dat je het mooist ben als je zo dichtmogelijk bij jezelf blijft.

 

 

 

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

 

Als eerste wil ik mijn havo diploma halen. Ik weet nog niet wat ik daarna wil doen.
 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

 

Mijn eerste shoot. Ik werd daar zo vrolijk van. Het is echt een ervaring die ik nooit zal vergeten.
 

Heeft u nog een advies voor degenen die willen modelleren beginnen?

 

Wees kritisch. Er zijn heel veel meisjes de model willen worden en daarvan wordt ook misbruik gemaakt. Je moet altijd de betrouwbaarheid nagaan van de fotograaf , bedrijf en of merk. Werk ook altijd met contracten want als je dat niet doet kan je niks beginnen als bijvoorbeeld jou foto misbruikt wordt.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008245486790

 

 

 

 

bottom of page