top of page

Interviews  / Stories

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hi ik ben Laura Thasing! ik ben 16 jaar oud, buiten model zijn houd ik heel erg van sporten zoals: Judo, fitness,kickboksen en paardrijden. ik zit nu in mijn examenjaar van het Vmbo. verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en vrienden :)


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Mijn neus. Gek eigenlijk he? dat je iets zou willen veranderen aan jezelf, iedereen is mooi zoals hij\zij is. maar toch als ik iets zou kunnen veranderen zou dat dan toch mijn neus zijn. ik vind vaak op foto's mijn neus erg afleiden van de foto.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik heb een paar open castings gedaan en een show voor Touché models gelopen op het Gelderlandplein. Toen merkte ik dat ik het echt super gaaf vond om model te worden alleen was ik nog wel iets te jong... ik was 14 jaar toen ik mijn eerste open casting had. Later ben ik nog een paar castings gaan doen en werd ik via Instagram door iemand gevraagd of ik mee wilde doen met een open casting waar veel agency's aanwezig zouden zijn ( Dutch Model Event). Dit leek mij wel heel leuk! want als je het niet probeert weet je het nooit. Toen kwam ik in aanraking met Division Model Management. Voor dat ik het wist had ik een week na de casting een contract! dus als het niet bij de eerste,tweede casting niet lukt geeft dat helemaal niks! als je maar doorzet en in jezelf gelooft dat je het kan.

 

Wat denk je van het werk als model?

In een woord: Heel gaaf! het is altijd al een droom van mij geweest die nu eindelijk is uitge komen. Maar ik kan natuurlijk niet ontkennen dat het makkelijk is... ik moet goed op mijn eten letten en sport heel veel om de juiste maten te krijgen en vooral te houden.

Laura Thasing (Netherlands)

Stef Hartog

Bram Van Dal

Wat is uw schoonheid regime?

Ik maak mijn gezicht altijd heel goed schoon. ook laat ik mijn make-up nooit te lang zitten of doe ik er te  veel van op ( dit is namelijk slecht voor je huid ) ook scrub ik mijn gezicht en lichaam 1 tot 2 keer in de week. verder doe ik afentoe een maskertje op ( gewoon van de Etos)verder laat ik mijn huid zo veel mogelijk met rust.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plannen voor de toekomst zijn: eerst mijn diploma van de midelbareschool te halen. daarna mijn vervolg opleiding te halen ( kappersopleiding ) en dan zou ik heel graag full-time modellenwerk willen gaan doen.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn agent: Guido Wolters. had geregeld dat we samen met alle modellen in studio 13 een shoot dag zouden doen, dit was een super leuke dag met alle meiden en fotograven.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Geef niet op! mij is het ook niet in een keer gelukt :p

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Super leuk! modellen krigen zo de kans om gezien te worden en hun foto's en stukje persoonlijkheid te kunnen delen.

 

https://www.facebook.com/laura.thasing

Bram Van Dal

Hugo Portier

Stef Hartog

Britt Willard

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page