top of page

Interviews  / Stories

Lauren Sirica

Kun je ons iets vertellen over jou?

-Vanaf mijn 6-7 jaar werd ik zeer geboeid in alles wat mode betreft. Nu ben ik er bijna 16 en dat is nog steeds zo. In het begin van het jaar deed ik nog de richting Sociale Technische Wetenschappen op school maar ik heb besloten om mijn eigen weg op te gaan en mijn dromen te volgen en dus ben ik naar de richting Mode en Creatie overgestapt.

Tot voor kort deed ik veel aan sport.  Dit heb ik om bepaalde reden moeten stilleggen. Nu hou ik ervan om bij mijn vrienden te zijn … en shoppen.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

-De meeste mensen denken dat ik iemand ben met veel zelfvertrouwen en iemand die niet zo verlegen is. Dat is eigenlijk niet zo, dat toon ik alleen niet maar zou het graag wel willen zijn.


Hoe ben je begonnen als model?

-Ik mocht een fotoshoot doen als verjaardagscadeau voor mijn 15de verjaardag.

 

Photograaf : Frédéric Lambert - Mua Clarice Humblet - Styliste Lauren Sirica

Wat denk je van het werk als model?

-Ik vind het geweldig! Voor mij is dit echt een manier om te tonen wie ik echt ben, om mezelf te zijn. Het geeft me moed en inspiratie in het leven.

 

Wat is uw schoonheid regime?

-Voor mijn lijn doe ik niets speciaals. Het enige wat ik zeer belangrijk vind is het hydrateren van mijn huid! Dat is iets wat ik elke dag doe. Voor de rest doe je zowat dingen waar je je goed bij voelt natuurlijk ;-)

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

-Graag zou ik later ook nog verder in de mode willen gaan zoals stylingcoach of anderzijds voor interieurdecoratrice. Graag zou ik ook zelf een eigen boek willen schrijven met tips om mensen te helpen om zich beter te voelen in hun vel. En als ik de kans zou krijgen om aan een bepaalde niveau te geraken als model, dan zou ik die zeker aannemen natuurlijk!

Fotograaf Frédéric Lambert - MUA Nina Make Up artist -  Styliste Lauren Sirica

Fotograaf Jimmy Bollaerts - Mua Mika Pika - Styliste Barbara Platteeuw

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

-De défilé lopen voor een styliste tijdens de LuxFashionWeek was één van de dingen die ik echt geweldig vond! Ik had snel een leuke  band met alle modellen alsof we elkaar al kenden en dat vind ik zo leuk aan model zijn, om andere mensen te leren kennen.

 

-De kans om een shooting te doen voor een styliste uit Barcelona. Hiervoor ben ik naar Girona (Spanje) gegaan voor een ganse dag shooting en dan reden we verder om op vakantie te gaan.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

-Iedereen verdient een kans! Dus ik zou zeggen dat ze hun kansen moeten nemen,

dat ze de voeten op de grond houden en dat ze de tijd moeten nemen, maar natuurlijk niet vergeten om te blijven dromen!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Het modellenland Magazine heeft goede ideeën en helpt startende modellen en fotografen goed op weg. Meerdere fotografen, stylisten, visagisten en modellen krijgen de kans zichzelf aan de hand van hun werk voor te stellen aan de lezers. Dit kan alleen maar positief werken.

 

https://www.facebook.com/lauren.sirica

Fotograaf Jimmy Bollaerts - Mua Mika Pika - Styliste Barbara Platteeuw

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page