top of page

Interviews  / Stories

Kun je ons iets vertellen over jou?

Buiten de opdrachten die ik doe als model ben ik vooral bezig met het Agency Night Republik waarvoor ik werk. Maandelijks organiseren we het Urban hiphop rnb concept ‘VIBESTR’ in Club Versuz in Hasselt én ook internationaal. Dat gaat dan heel uitgebreid van concepten bedenken tot de volledige uitwerking, promo, PR, vip lijst opvolgen op de avonden zelf, merchandise, noem maar op. Tevens presenteer ik ook wekelijks het weerbericht op Tvl, Atv en Tv Oost.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Minder beruchte centimeters, in de hoogte lengte én breedte.


Hoe ben je begonnen als model?

Toen ik jong was heb ik nooit echt gedacht aan model zijn, toen ik de foto’s voor mijn communie liet maken zei de fotograaf dat ik potentieel had en dat ik hier echt iets mee moest doen. Omdat ik niets afwist van deze wereld heb ik er mij toen niet echt in verdiept, tot een paar jaar later ik gevraagd werd via via om een fotoshoot te doen voor een meisje haar eindwerk, ik was toen denk ik 15 jaar, ik heb dat gedaan & vanaf dat moment is het beginnen rollen en is de sneeuwbal nog niet gestopt. Ondertussen doe ik wekelijks 2 / 3 opdrachten, zit ik bij een agency en doe ik uiteraard ook nog shoots om mijn eigen portfolio aan te vullen.

Lotte Feyen 

 

Stephanie Smeets / Kevin Verkindt

Wat denk je van het werk als model?

Ik denk dat heel veel mensen het werk van een model onderschatten en anders zien dan het werkelijk is. Voor mij is het een uitgelopen hobby die ik nog steeds graag en met veel plezier doe maar het is niet mijn hoofdberoep én ik denk dat daar nog veel verschil in zit.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik probeer me tegenwoordig zo weinig mogelijk te shminken doorheen de dag zodat mijn huid voldoende kans krijgt om te ademen. Wekelijks breng ik een maskertje aan en als dag / nachtcreme heb ik al veel verschillende dingen geprobeerd maar ik kom uiteindelijk altijd terug uit bij de classic nivea.

Robert Poel

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik zou graag willen verder doen zoals ik bezig ben, ik ben heel blij met de dingen die ik doe en de kansen die ik krijg zowel in ons agency als modellenwerk. Wel zou ik graag in de toekomst iets meer doen met TV / commercials / presenteren / … Maar we zullen zien wat de toekomst brengt.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Vorige zomer ben ik een week mogen gaan shooten in Ibiza, we verbleven een hele week in een prachtige villa met zwembad aan zee, zaaalig!

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ik krijg veel vraag van meisjes wat ze kunnen doen om meer opdrachten te krijgen, welke agencies goed zijn,… Om eerlijk te zijn heb ik altijd alles via facebook binnengekregen, connecties hebben is goed, veel bezig blijven is goed. Wees kritisch, doe nooit iets tegen je zin én trek een streep voor jezelf bij welke fotografen je wilt shooten en welke niet. En, betaal NOOIT zelf voor een shoot. Ik vind het erg om te zien hoeveel meisjes de hemel in worden geprezen, beloofd worden het te maken. Als mensen potentieel in jou zien, zullen ze er alles aan doen om jou te helpen met het te maken in deze wereld. Don’t pay for it !

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Heel interessant, ook om andere modellen / fotografen te ontdekken

 

https://www.facebook.com/lotte.tino

 

Schoot avond: Gunther Frans

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page