top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Luna Timmerman

Kun je ons iets vertellen over jou?

 

Ik ben Luna Timmerman en trotse finaliste Miss Coast Belgium 2015. Ik ben 16jaar jong en ik ben afkomstig uit Brugge, Sint-Pieters.

Ik ga graag shoppen of doe iets met vrienden of familie. Ik hecht niet alleen veel belang aan mijn familie en vrienden, maar ben ook een zeer grote dieren-vriend. Dat is dan ook te merken bij ons thuis.

 

Ik doe al vanaf mijn 14e modellenwerk en het is mijn grootste passie. Zoals ik al vermeld heb, doe ik nu mee met Miss Coast Belgium. Hierdoor wil ik vooral mijn passie ver-groten, maar wil ik ook ervaring opdoen en me vooral amuseren!

 

Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

 

Ik zou niks aan mezelf willen veranderen, omdat ik blij ben met wie ik ben. Iedereen is anders of heeft wel iets waar je zelf niet tevreden mee bent, maar volgens mij moet je dit gewoon leren accepteren.

 

Niemand is perfect en je hebt ook enorm veel modellen die beroemd zijn door hun unieke look.

 

Hoe ben je begonnen met modellenwerk ?

 

Ik had nooit gedacht dat ik modellenwerk zou doen en hiervoor moet ik dan ook mijn oudere zus bedanken. Mijn zus heeft zelf al veel ervaring in deze wereld en zo werd ik gevraagd door een bepaalde fotograaf die m’n foto’s had gezien op Facebook.

Ik zou mijn leven niet meer kunnen voorstellen zonder het modellenwerk

 

 

Wat is uw schoonheid regime?

 

Ik draag geen pakken make-up, want less is more!

Ik reinig ook altijd mijn huid voor het slapengaan.

Ook doe ik enorm veel aan sport en drink ik minstens 1 liter water.

 

Wat denk je van het werk als model?

 

Dat het zeer zwaar is. Veel mensen denken dat het gewoon maar even poseren is of gewoon even op de catwalk lopen is, maar vaak weten ze dan ook niet wat er van voorbereiding is geweest. Het is een druk leventje, maar ik hou van een druk leven! Ik doe niks liever dan opstaan en weten dat ik die dag een fotoshoot heb of een modeshow moet lopen.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
 

Één van mijn favoriete ervaringen tot nu toe is mijn deelname aan Miss Coast Belgium 2015. Het is een zeer unieke verkiezing waar fun, respect en groepsgeest centraal staan. Nog één van mijn favoriete ervaringen is mijn allereerste fotoshoot!

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

 

Ik raad vooral aan om zeer goed op te letten met wie je modelleert, want je weer nooit wat hun bedoelingen zijn. Vraag desnoods raad aan andere modellen, fotografen... Doe ook nooit iets waar je zelf niet achterstaat!

 

https://www.facebook.com/luna.het.zonnetje

 

 

 

 

Photos: Hugo Deneweth

bottom of page