top of page

Interviews  / Stories

Model: Ly Pauwels (Belgium)

-Kun je ons iets vertellen over jou?
Mijn naam is Ly Pauwels, ik ben 21 jaar en kom uit de kempen (Tielen). Ik heb mijn diploma als kapster gehaald. Verder vind ik het leuk om te sporten, shoppen, tekenen en gezellig iets met vrienden te doen.


-Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Er zijn sommige dingen waar ik niet tegen kan, zoals dingen die op het laatste moment veranderen. En daar kan ik echt ‘slecht’ van zijn en dat vind ik soms zo ergerlijk aan mezelf. Voor de rest valt het best mee denk ik. :)


-Hoe ben je begonnen als model?
Enkele jaren geleden ben ik aangesproken geweest op Facebook door een fotograaf, ik ging er op in en vond het leuk. Daarna is het lang stil geweest rond het ‘model’ zijn. Tot er een andere fotograaf me aansprak en zo kwamen er meer. Mijn vriend moedigt me ook fel aan om verder te gaan met het modellen werk, het is fijn om iemand zo achter je te hebben staan. Modellenwerk is mijn hobby, ik weet niet of er meer in zit.


-Wat denk je van het werk als model?
Ik vind het leuk om voor de camera te staan en de resultaten te zien, ik verschiet nog elke keer van sommige resultaten. Soms geloof ik niet eens dat ik het ben. Ik heb niet zo veel ervaring in het modellen wereldje, maar ik vind het wel leuk om te doen!
 

Wat is uw schoonheid regime?
Een beetje sporten, ook al zou dat wat vaker mogen. Veel creme smeren op mijn hele lichaam om goed gehydrateerd te blijven. Qua eten ben ik niet het beste voorbeeld, ik eet waar ik zin in heb en me goed bij voel.


-Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik zou heel graag meer ervaring opdoen als model, het vak leren en wie weet wat komt er van. Buiten het modellenwerk heb ik geen plan voor de toekomst, ik heb een lieve vriend, we hebben een hondje samen en ik vind het goed zo. :)


-Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
Ik heb nog niet met zoveel fotograven samen gewerkt maar de meeste waren gewoon super. Ze stellen me op men gemak, lachen eerst een beetje en daar komen vaak goede foto’s van. En ik kan nog steeds raad aan hen vragen over alles.. ik hoop dat het zo verder gaat.


-Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
Gho, zeker als je je eerste shoot doet, de fotograaf goed opzoeken, zijn site vragen of vragen waar je zijn werk ergens kan bekijken. Aan mensen vragen hoe het was om met hem of haar samen te werken. Gewoon zeker zijn dat je bij de juiste persoon zit, er zijn zoveel mensen die beweren dat ze fotograaf zijn de laatste tijd. Maar bovenal, gewoon genieten en jezelf zijn en
blijven.


-Wat vind je van het modellenland Magazine?
Super leuk magazine, ze geven zoveel modellen en fotografen de kans om zichzelf voor te stellen, voor wat ze staan. En zo kan je het vertrouwen van een model winnen en samenwerkingen super laten verlopen! Ik ben fan.


www.instagram.com/LYPAUWELS

 

 

bottom of page