top of page

Interviews  / Stories

Marieke & Jef

 

Kunnen jullie ons iets vertellen over jezelf
Jeff:
Mijn naam is Jeff Lammers ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Zevenaar.  Ik studeer momenteel aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en doe de opleiding Small business and retail management. Wanneer je de opleiding behaalt zou je instaat moeten zijn om een eigen mkb-bedrijf te runnen, of een management functie te kunnen in een bedrijf. De opleiding is erg breed en je krijgt als student dan ook van alles wat mee. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik graag een eigen bedrijf zou willen hebben. Ik heb alleen nog geen idee in welke branche ik een eigen onderneming zou willen beginnen/runnen. Verder ben ik een voetballer en speel momenteel bij het eerste team van DCS. Naast het voetbal ben ik wanneer ik zin en tijd heb actief in de sportschool.

Marieke:
Ik ben Marieke Heinsbroek en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Zevenaar samen met mijn ouders en zusje.  In mei hoop ik te slagen voor mijn havo diploma, ik zit dus in mijn examen jaar. Ik hou van gitaar spelen, leuke dingen doen met vrienden en familie en ik vind het leuk om op vakantie te gaan naar mijn favoriete land, Spanje. Ik werk momenteel in de horeca. Ik ga graag met mensen om en wil er voor zorgen dat ze het naar hun zin hebben. Ik heb een relatie met Jeff.

Wat zijn jullie plannen in de toekomst ?
Jeff:
Eerst ben ik van plan om na mijn studie nog een master te volgen. Dit lijkt mij zelf gewoon erg handig en staat goed op het papiertje .
Na mijn studie periode wil ik eerst ervaring opdoen bij een groter bedrijf. Dit zorgt dan 'hopelijk' voor een vast inkomen en kan ik sparen voor mijn eigen onderneming. Voornamelijk lijkt mij dit een goede stap omdat ik op deze manier ervaring op doe. Wanneer alles meezit  zou ik na verloop van tijd mijn eigen onderneming willen beginnen of een bedrijf overnemen.

Marieke:
Mijn plannen voor de toekomst.. Dat vind ik een lastige. Ik wil graag fysiotherapie studeren aan de HAN in Nijmegen. Ik wil later graag kinderfysiotherapeut worden omdat ik graag zorg en beweeg en ik vind kinderen heel leuk. Ik wil geen "fulltime model" worden. Ik wil  studeren én modellenwerk doen, daar heb ik heel veel plezier in.
Als ik mijn diploma voor fysiotherapeut  in de pocket heb, zou ik graag een vaste baan willen in een praktijk of ziekenhuis. Verder hoop ik gewoon dat ik gezond en gelukkig mag zijn met een boel leuke mensen.. Cliché he :p

Wat zou je willen veranderen aan jezelf
Jeff.
Ik ben gelukkig best tevreden met mezelf, maar als ik dan toch wat zou veranderen dan is het mij huid. Een iets bruiner kleurtje kan nooit kwaad.

Marieke:
Ik zou willen dat ik wat minder chaotisch was. Ik kan soms een heleboel te gelijk willen doen, en daarbij de helft vergeten. Ook zou ik graag ietsjes langer willen zijn.

Hoe zijn jullie als model begonnen
Jeff en Marieke:
Jeff:

Mijn ambities hebben eigenlijk nooit bij modellen werk gelegen. Maar het leek me wel leuk om het eens mee te maken en toevallig gebeurde dat ook!
Mijn vriendin Marieke is namelijk wel echt bezig met modellen werk en vindt dit erg leuk. Ivo schrage had Marieke gevraagd voor een fotoshoot maar het kwam er maar niet van. Ik was afgelopen vakantie samen met Marieke in Oosterijk geweest en hiervan hadden wij een foto op Facebook geplaatst. Toevallig was Marieke net bezig om een afspraak te maken met Ivo die de foto op Facebook had gezien.  Hij vroeg of ik misschien ook een paar foto's met Marieke wou nemen en dit leek mij  leuk! Met de gedachte: 'waarom niet, ging ik mee'.  


Marieke:
Het was echt een hele toffe ervaring om een shoot met z'n tweeën te doen. Ik vond het heel leuk om Jeff mee te nemen en om hem zo bezig te zien. De resultaten waren dan ook echt mooi en binnekort hebben we weer een shoot samen! Zelf ben ik gescout via instagram, toen ben ik begonnen met modellenwerk. Ik vond het gelijk heel erg leuk. Het geeft me energie en ik word er echt blij van als ik een fotoshoot heb. Daarom vond ik het ook zo leuk om het samen met Jeff te doen. Welk meisje zou dat niet willen met haar vriend haha.


Jeff:
Na de fotoshoot vond ik het persoonlijk leuk, vooral omdat de foto's echt goed gelukt waren. Ik en   'Miekje' kregen veel leuke reacties van vrienden en familie, dit vond ik vooral grappig en natuurlijk ook erg leuk!

Wat vind je van Modellenland magazine?
Jeff en Marieke:
Wij kende het online magazine allebei nog niet maar toen we hoorde dat we erin kwamen waren we natuurlijk erg benieuwd. We vinden het een mooi magazine omdat het modellen de kans geeft om zichzelf voor te stellen en contacten te leggen.

 

https://www.facebook.com/marieke.heinsbroek.3

 

Photo: Ivo schrage - Mua Visagie: Irma Addink


 

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page