top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Cindy Koopmans (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hallo allemaal mijn naam is Cindy Koopmans, 27 jaartjes oud, woonachtig in Nederland en ik ben werkzaam bij het Zelfstandigenloket Flevoland. Hier verwerk ik alle binnenkomende telefoontjes en inkomende post. Daarnaast sport ik ook en doe ik aan joga, dansen, koken en tuinieren. Hiernaast vind ik het geweldig om modellenwerk te doen als hobby erbij.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou niks willen veranderen, men is uniek en jezelf blijven is een pre. Misschien mijn bescheidenheid enigszins.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben een aardige, sociale en behulpzame dame. Ik kan wat minder tegen overlijdens of zaken in de persoonlijke sfeer. Ik ben een emotionele vrouw. Liefdevol.


Hoe ben je begonnen als model?

Als klein meisje liep ik al voor kledingketens op de catwalk en voor hun reclame/website op de foto. Toen al vond ik het geweldig om in de spotlights te staan.


Wat denk je van het werk als model?

Het is een harde wereld waar je keihard moet werken, ook aan jezelf om met alle veranderingen mee te gaan. Je voeding en uiterlijke verzorging is ook echt een punt waar men aan moet denken. Je haar en huid hebben vaak veel te verduren met verschillende haarproducten of make up. Daarbij is de voeding ook een meehelpende hand. Ik houd van vers eten en vaak ook bio. Dit allemaal vers koken en klaarmaken is ook fijn.

Laat je vooral niet wijsmaken dat je niet goed ben of te dik. Men is kieskeurig en je dient aan bepaalde maten te voldoen. Elke opdrachtgever zoekt iets en je moet maar net mazzel hebben dat jij daaraan voldoet. Zo niet? Volgende keer beter en ga verder. Genoeg leuks te vinden.


Wat is uw schoonheid regime?

Elke ochtend het gezicht wassen en lauw citroenwater drinken. Een goed haarmasker, shampoo en huidproducten. Na het wassen en het masker in me haar eindig ik altijd met koud water. Hierdoor glimt je haar meer. Verse producten en genoeg vitamientjes. En nachtcreme.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Meer van de wereld zien en het liefst in meerdere landen modellenwerk doen.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Toch wel de fashionweeks in o.a. Servië, Londen en Parijs. Voor de winkelketens als kind vond ik het al helemaal geweldig en dat is me dus ook goed bijgebleven. Aparte designs vind ik ook altijd erg gaaf om op de catwalk te mogen laten zien of in een lookbook van de designer.

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik zou dolgraag nog iets willen doen in de filmindustrie.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Kijk goed hoe anderen het doen d.m.v. YouTube en begin met lopen oefenen,  mimieken te oefenen in de spiegel en vooral ervaring op doen. Porfolio vullen en langs castings gaan. Op facebook zijn er veel groepen waarin regelmatig oproepjes gedaan worden. Houd er rekening mee dat je bij het begin erin moet investeren.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Een veelzijdig, mooi en fashionable magazine. Mooie drukken en foto’s. Lekker divers.

https://www.facebook.com/cindy.koopmans.1

 

bottom of page