Interviews  / Stories

Interview: Model Contessa Cipolletti (Netherlands)

 

Kun je ons iets vertellen over jou ?

Ik ben Contessa Cipolletti en ik ben 16 jaar. Ik doe op dit moment de opleiding verkoopspecialist en hierna wil ik de opleiding ondernemer Retail gaan doen, omdat ik mijn eigen bedrijf wil starten. Mijn voorkeur ligt nu nog in het overnemen van het bedrijf van mijn ouders.  Mijn hobby’s zijn paardrijden, turnen en shoppen. In mijn vrije tijd werk ik in de bediening bij een sushi restaurant.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn ?

Als ik iets zou kunnen veranderen zou dat mijn lengte zijn, ik ben 1,73 maar heb er graag een paar centimeter bij. Over het algemeen ben ik wel tevreden met mezelf.

 

Wat zijn goede eigenschappen, en je minder goeie ?

Mijn positieve eigenschappen: ik ben erg sociaal, ik help graag mensen. Een minder goede eigenschap is dat ik nogal ongeduldig ben. Ik heb graag dat als ik iets wil dat dit ook meteen gebeurd.

 

Hoe ben je begonnen als model ?

Ik heb vorig jaar mee gedaan bij Leurink mode om met touche model “the new face” te worden, hierbij was ik een van de finalisten en mocht ik twee modeshows lopen. Dit vond ik zo leuk, dat toen ik daarna een oproep voorbij zag komen van Monv Agency die opzoek waren naar modellen opzoek waren mij meteen heb aangemeld

 

Wat denk je van het werk als model ?

Als model moet je heel erg gevarieerd zijn, je werkt met verschillende fotografen en stylisten met hun eigen ideeën hoe een foto er uit moet komen te zien. Je moet je hier makkelijk aan kunnen passen.

 

Wat is uw schoonheid regime ?

je moet geregeld sporten en gezond eten om je lichaam goed te onderhouden en op conditie te houden. Verder probeer ik elke dag vroeg naar bed te gaan om mijn maximale slaap te kunnen halen. Je haar en je huid moet je goed verzorgen.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst ?

Ik zou heel graag de fashionweek willen lopen zowel in Nederland als ik het buitenland. Ook zou ik graag een talencursus in Italië gaan volgen en me aan willen sluiten bij een Italiaans modellenbureau.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe ?

The new face van touche Model bij Leurink mode, blijft me altijd bij omdat dit de eerste echte ervaring was met modellenwerk. De shoot van Chantal van den Broek op het centraal station van Arnhem, omdat veel mensen bleven staan om te kijken hetzelfde geldt voor de shoot van Diede van Dijk bij een museum.  

 

Wat zou je graag nog doen als model ?

Ik zou graag de fashionweek lopen. Ook zou ik graag een shoot willen hebben in het buitenland en ook meerdere shoots en shows in Nederland.

 

Heeft u nog advies voor wie als model wilt starten ?

Ten eerste zelf oefenen op het maken van foto’s zodat je verschillende uitdrukkingen hebt. Verder foto’s op instagram plaatsen en het aannemen van shoots op FTP basis, hierbij wel eerst de fotograaf checken of het een goede is. Ook moet je je aanmelden bij verschillende bureaus en niet meteen opgeven als je geen uitnodiging krijgt of afgewezen wordt.

 

Wat vind je van het modellenland magazine ?

Ik vind het een leuk blad omdat het een gevarieerd blad is voor iedereen die in de modellenwereld zit. Het leest lekker en de foto’s zijn mooi

 

Website:

http://monvagency.com/women/contessa/

facebook: Contessa Cipolletti

https://www.facebook.com/contessa.cipolletti.9

Instagram: Contessacipolletti__

https://www.instagram.com/contessacipolletti__/

 

Agency: Monv Agency

http://monvagency.com/

https://www.instagram.com/monvagency/

https://www.facebook.com/MONVAGENCY/?fref=ts