top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Elen Coolegem (Netherlands)

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Manny Fontanilla

Manny Fontanilla

Manny Fontanilla

Manny Fontanilla

Michel Zoeter

Manny Fotanilla

Manny Fotanilla

Manny Fotanilla

Manny Fotanilla

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Elen Coolegem, 35 jaar, getrouwd, ik ben afgestudeerd als Internationale Handel. Blij en trots  ben ik mama van twee schattige en mooie meisjes van 7 en 4 jaar oud. ik hou niet van de winter maar wel van snowboarden, ik hou van het strand, maar niet echt van zwemmen.. Gek he? Ik zing heel hard onder de douche, ik hou van muziek, ik kan niet werken lezen of schrijven zonder muziek. Ik kom oorspronkelijk uit Salvador- Bahia Brazilie, ik ben creatief, vriendelijk en enthousiast, als ik niet lach, vragen mensen of ik me niet goed voel, buiten mijn modellen werk maak ik duurzame persoonlijke bruidspaartjes voor mijnmaracuja.nl mijn eigen bedrijf en ontwerp ik ook sieraden en leren tassen voor Llegem by E.C mijn eigen merk.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Toen ik klein was, wou ik geen krullen en ook niet de langste van de klas zijn. Vanaf mijn 13 jaar begon ik mezelf te accepteren; Toen plots het knapst jong van de klas (vond ik ) tegen mijn broer zei dat ik mooi was, was ik bijna gek van blijheid en dit gaf mijn zelfvertrouwen een boost.

Als ik naar de spiegel kijk ben gewoon blij over mijzelf. Ik ben zoals ik ben. Minder nagels bijten als ik naar een spannende film kijk, bezorgd ben of naar voetbal kijk zou echt heel leuk kunnen zijn, want das een vervelende verslaving pff

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Minder: ik hanteer Braziliaanse flexibele tijden en vind dit moeilijk te veranderen, mijn man wil altijd de eerste gast zijn die bij de deur aankomt als wij naar een feest gaan, en ik wil altijd de laatste zijn.

Ik hou van mooie opgeruimde ruimtes maar ik ben chaotisch en verstrooid van natuur, ik raak mijn mobiel en sleutesl vaak kwijt, ik heb twee keer mijn sleutel in de koelkast 'laat liggen', mijn mobiel belande eens in de afwasmachine (oeps), lepels belanden wel eens in de prullenbak en ooit reed ik een met de wagen met mijn tas op het dak.

 

Goed: mijn vrienden zeggen dat ik warm en vriendelijk ben, ik denk dat ik een goed luisterend oor ben ik probeer altijd de oorzak en de oplossing samen te ontdekken. Als ik begin te praten vergeet ik meestal de tijd.. Soms denk ik Psychologie te gaan studeren, maar daarna denk ik meteen weer aan mijn opleiding, ik heb twee jaar psychologie les gehad in de tijd van mijn studie en ik vond het niet zo spanend en leuk, ik leerde wel veel over mezelf en mensen die zich in mijn wereldje bevinden.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben super lang voor een Braziliaanse vrouw, sinds mijn pubertijd hoorde ik vaak dat ik model moest worden, mijn ouders hadden gewoon geen tijd voor deze 'onzin' mijn broers en ik waren bezig met school, naast school ging ik leerde ik ook saxofoon spelen, ik speelde saxofoon in een orkest van mijn stad), ik vond het leuk, omdat ik vaak niet thuis was, mijn best vriendin die ook saxofoon speelt zei me ook altijd dat ik model moest worden, ik was ook de grootste van het orkest. Dus op een dag ging ik samen met haar naar en modellen bureau, ik was 17 jaar ik was super verlegen, mijn moeder vond het heel erg leuk, maar mijn vader vond het helemaal niks.

Bij het modelbureau hoorde ik van mijn catwalk coach Dino dat mijn buurmeisje Adriana Lima net weg was van het modelbureau omdat zij de Ford models wedstrijd had gewonnen. Ik zelf had geen idee wie Adriana Lima was. Sinds toen, vond ik het model werk 1000 keer leuker dan saxofoon spelen. Mijn saxofoon is een hobby gebleven.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

ik wil Llegem by E.C uitbreiden en samenwerking zoeken met andere designers en bedrijven.

 

Wat denk je van het werk als model?

ik vind model werk super leuk, nieuwe mensen leren kennen, leuke contacten houden... Mensen die soms 'zoals mij kijken' en 'zoals mij denken'

Wat ik het belangrijst vind zijn de mensen waarmee ik werk, die moeten tenminste communicatief zijn.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Geen, ik moet eens beginnen kiezen en het ernstiger beginnen nemen, onlangs begon ik met 3 liter water /dag te drinken, helaas is het is niet gelukt. ik eet alles, ik ben dol op chocolade koekjes, vlees, vis, salami, bruine bonnen, rijst.. Maar ik hou helemaal niet van chips en snoepjes. Ik ga stoppen met cola drinken, echt waar. (haha)

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb deMaart Visser wedstrijd voor 'een model met iets extra' gewonnen. En ik sta deze maand op de cover van Libelle in september.

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik wil graag editorials doen, meer fotoshoots met professional Fotografen en ook voor Llegem by E.C gaan shooten, misschien ook meer samenwerken met andere modellen en Fashion bedrijven.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Jezelf blijven is goed, je zeker niet voordoen als iemand anders. Je bent jouw eigen imago, dus probeer het altijd op een mooi manier laat zien.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Geweldig online magazine waar je modellen en mensen van de Fashion wereld beter kan leren kennen. en een leuk online magazine dat je nieuwe samen werkingen op te bouwen.

 

https://www.facebook.com/elencoolegem

https://www.facebook.com/Mijnmaracuja
https://www.facebook.com/LLEGEM

bottom of page