top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Elisa Milanetto (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hallo, Ik ben Elisa Milanetto, 23jaar
Ik ben sinds oktober 2015 terug van CLUB MED waar ik 2 jaar heb gewerkt als Public Relations (Vertaler en Receptioniste ) Sindsdien ben ik een freelancer zowel als Fotomodel, hostess en doe ik hier en daar ook mee aan tv-series en videoclips. Ik hou mij ook bezig met Zang.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Als het mogelijk was? Mijn lengte, meteen! Dat is 1 van de meest voorkomende redenen waarom ik vaak word afgewezen. Vroeger was ik enorm onzeker, nu nog steeds maar al veel minder dus dat ben ik aan het verbeteren.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?
Goede eigenschappen? Goh, ik ben enorm sociaal en hulpzaam soms zelfs een beetje té. Ik ben enorm zelfstandig en een harde werker.
Minder goede? Enorm koppig.

 

Hoe ben je begonnen als model?
Door een fotoshoot met mijn beste vriendin 3jaar geleden voor de fun! Maar daardoor dus de smaak te pakken heb gekregen en van de ene fotoshoot kwam de andere.

 

Wat denk je van het werk als model?
Ik vind het geweldig, zo varierend. Iedereen weet dat de Modellen wereld een harde wereld is zeker omdat er de dag van vandaag teveel misgunners rondlopen! Vele onderschatten het ook, ik zie aan mezelf ook dat ik bij iedere fotoshoot meer en meer groei, wat mij trots maakt op mezelf omdat het enorm veel stress teweeg brengt en altijd veel inspiratie nodig heb als het op die 'strike a pose' neerkomt. Niet altijd een makkie om altijd een verschillende pose aan te nemen.

 

Wat is uw schoonheid regime?
Regime? Dat woord ken ik niet! Op gebied van voeding eet ik alles, maar kom ook niet snel bij! Ik sport wel vaak genoeg om mijn lichaam natuurlijk te verstevigen. Voor mijn mooie huid smeer ik hier en daar wel eens een gezichtscreme op.
Mijn lang haar onderhoud ik door (wekelijks) naar de kapper te gaan, voor de rest is gelukkig zijn het aller belangrijkste.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Doorgroeien als model en zangeres weliswaar, ik ben nu finaliste voor Topmodel Belgium, de finale zal 18december2016 plaats vinden in de Lido in Parijs. Spannend! Ik hoop dat ik nog veel kansen ga krijgen, want ik word vaak geweigerd door mijn lengte maar hey, that's life. Opstaan en weer doorgaan! 
In de toekomst wil ik natuurlijk ook mijn soulmate vinden,liefhebben en een coole mama worden, want ik wil zeker en vast kids,maar dat is nog niet voor nu.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

In augustus had ik een fotoshoot in Italie voor het hotel Milano Resort, de baas wou graag dat ik het nieuwe gezicht werd voor zijn hotel, dus daar zei ik geen nee tegen!
Heb onlangs op 16oktober2016 de fashionshow(s) op de Flair shopping day mogen lopen, was echt een super leuke ervaring! De wedstrijd van Topmodel Belgium is ook een toffe ervaring waar je veel leert en enorm veel mensen leert kennen.
Anderszijds was mijn job als PR voor Club Med ook een unieke ervaring, daar kreeg ik de kans om rond te reizen van Frankrijk tot Egypte.
De fotoshoot met de onwijs getalenteerde Spaanse Claudia Raymat ! en de fashionshoot met Stephanie Smeets, wat een topper!

 

Wat zou je graag nog doen als model?
Op de cover van VOGUE terechtkomen, duh! En dan nu realistisch blijven, het gezicht worden van een bekend merk, fashionshows lopen, en nog tal andere dingen!

 

Heeft u nog advies voor wie als model wil starten?
Doen! Maar vooraleer je start, leer eerst om van jezelf te houden, want als dat niet het geval is gaat de lens je beste vriend niet zijn, en ga je de foto's niet mooi vinden, dat had ik in het begin maar nu is dat allemaal verdwenen, nu ben ik zelfzekerder en is de lens mijn beste vriend geworden. Je moet ook sterk in je schoenen staan om o.a overweg te kunnen gaan met kritiek en afwijzigen maar nog steeds de kracht hebben om verder te gaan omdat je weet wat je wilt en je het kan. Always believe in yourself and don't let other people judge you!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?
Ik vind het een uniek en origineel magazine. Tof dat ik-zelf mijn meningen en ervaringen met de lezers en lezeressen kan delen. Wat ook super tof is, is dat niet alleen modellen in de kijker worden gezet, maar ook de Fotografen, de MUA's, haarstylisten etc, want zij spelen natuurlijk ook een super belangrijke rol. De fotograaf op de eerste plaats!

 

https://www.facebook.com/ElisaMilanetto

 

 

bottom of page