top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Elisa Verbeek (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

In 2016 heb ik mijn horeca ondernemer manager opleiding afgerond. Sindsdien ben ik aan het werk in de horeca. Ik probeer het modellenwerk weer op te pakken en dat wil aardig lukken aangezien ik diverse shoots gepland heb. Ook heb ik in het verleden regelmatig opdrachten gedaan voor diverse haarmerken zoals L'Oréal, KMS, Sebastian etc. Misschien is er de mogelijkheid dat ik dit jaar een maand uitgezonden wordt naar het buitenland voor modellenwerk, dit zou té gek zijn! Als laatste kun je mij regelmatig in de sportschool treffen. Ik vind het heerlijk om 4/5 keer in de week sportief bezig te zijn en mijn hoofd leeg te maken.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik heb niet zo snel iets wat ik aan mezelf zou willen veranderen. Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier. Natuurlijk heb je altijd dat je nog niet helemaal tevreden kan zijn over je eigen lichaam maarja daar hebben meer vrouwen last van.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Pfoe, vind het altijd lastig om te zeggen wat mijn goede eigenschappen zijn. Ik zal beginnen met mijn slechte eigenschappen, het zijn er 2. Nieuwsgierig & perfectionistisch. Ik wil vaak alles weten en overal op de hoogte van zijn haha. Daarnaast mijn goede eigenschappen: Spontaan, doorzetter, zelfverzekerd, sportief, representatief, luisterend oor hebben, open & vriendelijk.

 

Hoe ben je begonnen als model?

In het verleden ben ik een keer meegegaan met een vriendin waar ik zelf ook even de kans kreeg om model te staan. Na deze ervaring had ik de smaak te pakken en wilde ik alleen nog maar meer shoots. Zo ben ik via, via in contact gekomen met diverse fotografen waar shoots uit voort kwamen.  Toen heb ik een tijdje stil gelegen doordat ik erg druk was met school en om dan bijna elk weekend te reizen voor shoots werd me teveel. Ik heb toen soms nog het een en ander gedaan en nu ben ik weer zo ver dat ik de tijd ervoor heb en ervoor wil gaan.

 

Wat denk je van het werk als model?

Het is supermooi werk om te doen alleen het kan zwaar zijn als fulltime job. Vaak moet je ver reizen, lang wachten etc. Het leukste na een shoot is om de eindresultaten te ontvangen zoals de mooie foto's. Telkens aanvulling voor je portfolio en dan hopen dat je op een gegeven moment betaalde opdrachten binnen kan krijgen.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Om eerlijk te zijn niet veel. Een voedingsschema is niks voor mij en wil graag eten waar ik zin in heb. Ik probeer wel regelmatig te sporten, denk zo'n 4 keer in de week gemiddeld. Verder probeer ik, als het lukt op mijn slaap te letten zodat ik  niet elke dag met mega wallen rondloop. Ik moet er wel bij vertellen als ik me ga opmaken dat ik geen foundation gebruik, daarvan krijg ik een slechte huid namelijk.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik hoop dat ik dit jaar een maand uitgezonden mag worden naar het buiteland om daar modellenwerk te doen. Verder vind ik het leuk om regelmatig shoots of opdrachten te krijgen en dan zien we wel wat de toekomst ons brengt.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb de Amsterdams Fashion Week mogen lopen voor L'Oréal waar ik tevens Fred van Leer heb ontmoet en op tv langskomen bij Shownieuws. Daarnaast heb ik model gezeten voor een look en learn presentatie van Leco van Zadelhoff. Dat waren 2 ervaringen die ik zeker niet zal vergeten. Verder heb ik allemaal leuke opdrachten mogen doen en gave shoots gehad.

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Zoals ik al eerder had verteld lijkt het me gaaf om in het buitenland een maandje aan de slag te mogen als model. Verder hoop ik nieuwe opdrachten binnen te slepen en nog velen shoots te doen.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten

Nooit opgeven en denken dat het je niet lukt. Je kan het beste zelf beginnen met een portfolio op te bouwen. Ik heb daarvoor een ander facebook account aangemaakt waar ik velen fotografen heb benaderd of ze wilde samenwerken. Daar zijn de meeste shoots uit voortgekomen waardoor je op een gegeven moment in het wereldje terecht komt.  Belangrijkste is dat je op een gegeven moment jezelf kan presenteren door middel van een portfolio.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Erg gaaf blad om te lezen, vooral heel leerzaam en je kan er eventueel ook inspiratie uit op doen. Daarnaast cool dat ze allerlei modellen de kans geven om erin te staan.

 

https://www.facebook.com/elisa.verbeek


 

Tim Schipper

Tim Schipper

Raoul Le Mans

Raoul Le Mans

Tim Schipper

Tim Schipper

Raoul Le Mans

Raoul Le Mans

Mark Koolen

Mark Koolen

Nancy Gaorie

Nancy Gaorie

Charlona Teerlink

Charlona Teerlink

Mark Koolen

Mark Koolen

Mark Koolen

Mark Koolen

Charlona Teerlink

Charlona Teerlink

Raoul Le Mans

Raoul Le Mans

bottom of page