top of page

Model Fiorella de vos (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jezelf ?
Hoi ! Mijn naam is Fiorella de vos , ik zit op het VMBO in mijn examenjaar en mijn hobby is Fashion , shoppen en alles wat er mee te maken heeft hou ik mij graag mee bezig. Ik zit bij BLUMEmodels in Zwitserland.

Als je iets aan jezelf kon veranderen , wat zou dat dan zijn ?
Mijn lengte , ik ben 170cm en om in de shows van grote merken te kunnen lopen heb je meestal een lengte nodig van 176cm.

Wat zijn je goede eigenschappen en je minder goede ?
Mijn goede eigenschappen zijn dat ik zorgzaam ben , goed naar iemand kan luisteren en advies aan neem van anderen. Mijn minder goede eigenschappen zijn dat ik heel snel geld (al mijn geld) uitgeef aan kleding en ik hou heel veel van eten..

Hoe ben je begonnen als model ?
Door mijn eerste grote shoot met Ron stam ben ik veel bekender geworden. Dit was eigenlijk mijn start als Newface in de modellenwereld en heeft mij veel goeds gedaan ! Ron stam is mijn favoriete fotograaf :) Hij is echt heel erg goed in zijn vak en perfect om mee te werken !

Wat denk je van het werk al model ?
Perfect ! Alles wat ik doe en meemaak is zo'n ervaring en ik vind alles leuk om te doen , Shows lopen , Shoots etc. Dit is echt een droom.

Wat is je schoonheid regime ?
Heeeeel erg veel water drinken !! En natuurlijk een goede reiniging voor mijn huid. Ook gebruik ik altijd een goede bodylotion.

Wat zijn je plannen voor de toekomst ?
Na de zomer begin ik met de kappersopleiding , als model zou ik graag veel commercials willen doen en shows lopen. Mijn voorbeeld is Kendall Jenner.

Wat zou je nog graag doen als model ?
Mijn droom is om de Victoria Secret fashion show te lopen en een Angel worden. Graag zou ik ooit een keer op de cover willen staan van bijvoorbeeld Vogue. Ook droom ik ervan om als model een eigen kleding of lingerie lijn te hebben net als Doutzen.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe ?
Mijn shoots met Ron stam kijk ik met plezier op terug , die zijn altijd het leukst. Ik sta ook in de finale van MissTeenOfFriesland 2017 en hoop te winnen natuurlijk , dit is ook een hele ervaring om mee te maken. Vorig jaar liep ik in de RaiAmsterdam tijdens MastersOfLuxery mee in de show van Anna Grigorian en dit was ook geweldig om te doen.

Heeft u nog advies voor wie als model wil beginnen ?
Blijf jezelf en geloof in jezelf , geef niet op. Zorg voor een goed portfolio en pas op met fake agency's.

Wat vind je van het modellenland magazine ?
Ik vind het een geweldig blad ! Altijd leuke interviews en heel goed om jezelf voor te stellen als model, fotograaf en makeup artist. Ook omdat modellenland er veel foto's bij zet en je de kans geeft om te laten zien wie jij bent.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002892786550&fref=ts

Margriet van der let , FaceFactsacademy : Mua : Rixt Velt

Foto : Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Foto : Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Foto : Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Foto : Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Ron stam

Sandro M.villanueva Mua : Elliet Martinez

Ron stam, Mua : Gytha Smit

Foto : Ron stam , Mua : Sabrine Kasno

Ron stam Mua : Gytha Smit

Ron stam

Ron stam, Mua : Gytha Smit

bottom of page