top of page

Interviews  / Stories

Interview model: Ina Van Campenhout (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Ina Van Campenhout, ben 19 jaar en ik woon in Lembeek. Ik studeer schoonheidsverzorging. Tijdens het weekend werk ik bij Yves Rocher als verkoopster en geef advies aan de klanten. Verder doe ik ook Jazz dance waarbij ik in een competitiegroep zit.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben tevreden met wie ik ben, maar was graag wat groter geweest.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben spontaan en sociaal, ik ben een doorzetter. Als ik ergens voor ga, is dat voor de volle 100%! Een minder goede eigenschap is dat ik niet goed tegen mijn verlies kan.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik heb zelf het aanvoelen van wat een foto mooi maakt en experimenteerde zo eerst samen met mijn zus als model. Zij maakte ook foto’s van mij, dit waren de eerste foto’s. Later werd ik al snel gevraagd door een fotograaf. Die eerste fotoshoot was zo goed meegevallen dat ik hierin ben blijven verdergaan.


Wat denk je van het werk als model?

Het is fijn om opgemaakt te worden en mooie outfits te mogen dragen. De droom van ieder meisje! Je komt ook op verschillende locaties en leert heel veel nieuwe mensen kennen! Dit geeft een positieve boost aan je zelfvertrouwen.


Wat is uw schoonheid regime?

Het hoort bij mijn leven en studies. Ik wil graag tijd maken en moeite doen om er goed uit te zien. Schoonheid betekent voor mij er stijlvol uitzien en klasse uitstralen en dit overbrengen op andere mensen.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik wil graag verder studeren als make-up artist en internationaal aan het werk gaan. Mijn grote droom is om bekende modellen op te maken voor shoots en catwalks!


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik deed onlangs mee aan de Miss Wellness Beauty 2016 verkiezing waar ik de titel Miss Wellness Style 2016 kreeg. Daar ben ik heel trots op!
Nadien werd ik gevraagd door Gallerys om met hun outfits foto’s te maken. Deze foto’s zie je  op hun sociale media. (Winkels in Antwerpen en Lier)

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik droom er nog van met gekende winkels en merken samen te werken. Ook heb ik nog een paar gekende fotografen op mijn verlanglijstje staan!


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Probeer zoveel mogelijk ervaring met fotoshoots op te doen. Vooraleer je een fotograaf kiest, bekijk je best eerst zijn werk om er zeker van te zijn dat dit aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Tof dat dit bestaat ! Je komt er heel wat te weten over modellen, fotografen en hun boeiende wereld!

 

https://www.facebook.com/ina.vancampenhout.1

https://www.facebook.com/Ina-Van-Campenhout-Miss-Wellness-Style-2016-956755521071378/

https://www.facebook.com/InaVanCampenhoutPortfolio/

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Fred Loosen

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

Ann geeraerts

bottom of page