top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Laura van Eer (Netherlands)

Alex Spinder

Alex Spinder

Alex Spinder

Wen Versteeg

Michel Zoeter

Michel cupido

Mark Siekmans

Edwin van Wijk

Alex Spinder

Alex Spinder

Alex Spinder

Alex Spinder

William aponno

William aponno

Nick De Vries

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben 22 jaar en werk nu ongeveer 4 jaar als model. Momenteel ben ik vooral druk met mijn eigen modellenbureau die ik samen met een fotogrf heb opgezet. Hiermee sturen we modellen naar andere landen en functioneren we als moederagency. Daarnaast geven we modellentraining voor jongens en meiden die wel willen starten maar nog geen ervaring hebben. En we zoeken werk in Nederland. Naast de agency ben ik ook druk met oppassen. Ik heb 12 kinderen bij 7 verschillende adresjes. Maar dat is voor mij meer eventjes rust vinden tussen alle hectiek van de agency, en niet echt werk omdat ik er erg van geniet. Daarnaast speel ik in 2 hockeyteams en geef ik nog een ander team training en in september ga ik een internationale studie doen. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog tijd voor mijn vriend en vrienden.       

   

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik had dan eerder willen zijn begonnen met modellenwerk

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

Mijn eigenschappen zijn erg uiteenlopend. Ik kan heel druk zijn en rondrennen met de kinderen. Maar ik kan ook heel rustig en georganiseerd zijn tijdens een casting. The key daarvoor is dat je goed moet weten te plannen en je energie verdelen over je taken. Daarnaast wil ik ook graag iedereen helpen, wat best een valkuil kan zijn, maar met plannen komt het altijd weer goed.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Mijn zus deed al een beetje modellenwerk. En toen had een fotograaf die ze goed kende mij toegevoegd op Facebook en mij voorgesteld aan een agency. Die agency heeft mij toen uitgenodigd voor een casting en zo ben ik er een beetje ingerold.

 

Wat denk je van het werk als model?

Het is erg uiteenlopend werk. Geen dag is hetzelfde, en je kunt de wereld zien door te reizen. Bij het modellenwerk komt vaak veel meer kijken dan men denkt.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik let er gewoon op wat ik eet, dat ik genoeg vitamines en mineralen binnen krijg zodat ik gezond blijf. En ik draag niet elke dag make up zodat mijn huid ook goed kan blijven ademen. En lekker sporten natuurlijk!

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

In het nieuwe schooljaar ga ik beginnen met een internationale opleiding aan de hogeschool.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

India! Daar heb ik zoveel meegemaakt. Hele andere kleding en sieraden om mee te shooten. En de cultuur maakt het ook gelijk heel anders.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ga gewoon naar een casting, en je merjt vanzelf wel of je wordt aangenomen. En als je bij de eerste niet wordt aangenomen ga je gewoon door naar de volgende, want iedere agency zoekt een ander soort model.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?       

Ik vind het een erg leuk initiatief, die ook goed is uitgewerkt. Ik denk dat het veel beginnende modellen veel tips and tricks kan opleveren.

 

Facebook

 

 

bottom of page