top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Loïs Rose (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

In 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor verzorgende ig. Hierna heb ik 2 jaar in Australie gewoond en gereisd. Dit was een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Als ik iets aan mezelf kon veranderen zou het mijn lengte zijn. Helaas ben ik voor een catwalk model niet lang genoeg. Gelukkig zijn er genoeg opties als fotomodel.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

Dit is lastig om van jezelf te vertellen maar als het om modellen werk probeer ik me eigen stijl aan te houden. Sexy maar niet bloot.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben begonnen te werken als een model via social media. Ik kreeg hier en daar wat opmerkingen dat ik model zou kunnen worden. Voor mijn allereerste shoot heb ik betaald en de fotos op Instagram geplaatst. Vanuit daar is het vrij vlot gelopen. Dit was overigs in Australie. Op het moment doe ik tfp en betaalde shoots en ik heb een casting lopen voor een kleding lijn.


Wat denk je van het werk als model?

Ik heb eigenlijk nooit model willen worden maar nu dat het wel zo is, vind ik het fantastisch. Ik houd er van om voor de camera te poseren en om het eind resultaat online te plaatsen op social media. Zo af en toe promoot ik ook kleding wat ik toegestuurd krijg. Ook dit is erg leuk om te doen.


Wat is uw schoonheid regime?

Ik eet bewust maar ik kijk ook uit naar mijn cheatdays. Anders zou ik het niet kunnen volhouden. Ik probeer mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen. Ik ga nooit de deur zonder spf15 cream op mijn gezicht te smeren en mijn haar is heilig voor mij. Niet te veel stijlen of krullen erin.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plan voor de toekomst op langere termijn is om verpleegkudige te worden en het beroep uit te oefenen in landen waar de zorg niet optimaal is(Afrika). Verder zou ik mijn instagram en mijn facebook verder uit te breiden. Meer modellen werk. Ook graag in het buitenland.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

In Australië had ik een geweldige beachshoot gehad. Ik houd er erg van om buiten te shooten. Ook binnenhuis is leuk omdat je dan gebruik kan maken van verschillende meubels. Voor de rest vindt het leuk om nieuwe mensen te leren die ik tegen kom met modellenwerk.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Het is een beetje cliché maar blijf jezelf en leg niet te veel druk op jezelf. Het komt beetje bij beetje. En ga niet verder dan wat je grens is.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Leuk en verfrissend en ik voel me vereerd dat ik er in mag staan

 

https://www.facebook.com/lois.rose.3979

 

Ricardo Poggi

Michell Ogoshi

Michell Ogoshi

dpak

dpak

dpak

Florian cats

Florian Cats

Ricardo Poggi

Florian cats

Stef Hartog

Stef Hartog

Rick nadal

bottom of page