top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Manouk van der Schouw (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Mijn naam is Manouk van der Schouw ik ben 15 jaar en zit op het Arte College in Almere Poort. Volgend jaar die ik eindexamen in TL Economie. Na mijn examen wil ik graag een beroepsopleiding als huidtherapeute volgen. Naast school rijd ik dagelijks een pony die nu 4 jaar is en opgeleid moet worden. Ik ga hem ook uitbrengen op wedstrijden. Zelf heb ik ook een pony waar ik Z-dressuur mee heb gereden. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Voor catwalkmodel moet je minimaal 1.75 mtr zijn. Helaas ben ik maar 1.70 mtr, dus had graag wat langer willen zijn.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

Mijn persoonlijke eigenschappen onderscheiden zich in enthousiasme en doelgerichtheid. Ikben een echte doorzetter. Met deze eigenschappen kan ik mijn doelen realiseren.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Mijn vriendin deed mee aan de Miss Almere-verkiezing. Toen ik dat hoorde, heb ik mijzelf ingeschreven. Uiteindelijk ben ik als één van de twaalf finalisten geselecteerd en ben ik derde geworden.

 

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het erg leuk, ontmoet veel mensen die mij hopelijk weer verder kunnen helpen in mijn ontwikkeling om een goed model

te worden.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Gezond eten, goed slapen, reinigen van je huid en natuurlijk niet roken en drinken.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Volgend jaar mijn diploma halen en een vervolgopleiding starten. Ik hoop verder te kunnen komen als model en hier in de toekomst mijn geld mee verdienen.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb mee mogen doen aan de fashionshow van After Eden tijdens de Bodyfashion Tradefair. Dat vond ik geweldig om te doen. Maar ook de unieke fotoshoots die ik heb gedaan, waren erg leuk om te doen.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Start met het opbouwen van je portfolio en stuur het op naar diverse modellenbureaus. Wees altijd enthousiast en ga ervoor!

 

Ik ben te boeken via StylinQ

 

https://www.facebook.com/manouk.schouw

bottom of page