Interviews  / Stories

Interview: Model Michelle Cypers (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik werk fulltime als administratief bediende in een zeer leuke en groeiende onderneming. Daarnaast werk ik als model, zaalverantwoordelijke in de horeca, promo meisje en vertegenwoordigster van schoonheidsproducten. Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen staan, dus geniet ik zeer graag van festivals, mijn vriend, mijn familie en mijn vrienden. Ohja en ik hou ook van slapen en chillen! SWEATS ON!

 

Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou zeer tevreden zijn moest ik mijn impulsiviteit en directheid nog wat kunnen  intomen.  Ik vind het niet jammer om direct te zijn, maar soms komt het nogal hard of verkeerd over.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van aderen?

Ik denk dat mijn assertiviteit, spontaniteit en enthousiasme opvallend zijn.

 

Hoe ben je begonnen als model?

De allereerste ervaring die ik heb gehad was dankzij een bezoekje aan een lingeriezaak waar ze vroegen of ik geen interesse had om mee te doen aan hun opendeurdag met een modeshow. Dat heb ik ook gedaan en daarna ben ik een aantal keren gevraagd om te shooten en eens het zelfvertrouwen er wat meer was, ging de bal aan het rollen.

 

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het een super leuke manier om nieuwe en enthousiaste mensen te leren kennen. Ben ook enorm blij dat ik zoveel leuke plekken heb mogen ontdekken dankzij dit werk.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Een regime is nu eenmaal niets voor mij, op welke manier dan ook!  No rules, only fun!

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Goh, ik heb nog zoveel plannen die ik wil realiseren in de toekomst. Er is natuurlijk wel een spannend nieuw project waar ik super hard naar uitkijk en al volop mee bezig ben, maar… Dat zullen jullie wel zien eens het zover is J

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe ?

Mijn favoriete ervaringen tot nu toe zijn alle vakanties die op mijn kerfstok staan, mijn allereerste werkplek, elk festival, samenwonen met mijn beste vriendin en binnen een aantal dagen: skydiven met mijn vriend!

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Denk eerst en vooral na wat je wel of niet wil, doe het met de juiste motieven en hou je aan je principes/voorwaarden! ;).

 

Wat vind je van het modellenland magazine?

Top natuurlijk ! Ik vind het een eer dat ik hierin mag verschijnen ! Is een ideale manier om te tonen hoe graag je model bent en altijd op zoek bent naar nieuwe en leuke samenwerkingen!

 

Facebook