top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Milou Kostense (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Milou Kostense, 24 jaar en woon momenteel in Enschede. Buiten model zijn werk ik in de horeca, bij de Buurman in Hengelo (overijssel). Wel ben ik aan het solliciteren naar een baan als grafisch vormgever, hier heb ik in 2015 mijn diploma voor behaald.

Naast dit sport ik veel samen met mijn vriend.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Af en toe zou ik iets meer zelfvertrouwen willen hebben, wat ik tijdens een shoot neerzet ook in het dagelijks leven willen laten zien. Ook had ik graag iets meer lengte erbij willen hebben.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

Ik krijg vaak te horen dat ik speciaal en uniek ben, anders als anderen. Dat ik een bijzondere uitstraling heb. Omdat ik iemand ben wat in zichzelf is gekeerd, en onzeker overkomt denkt men vaak het verkeerde. Maar zodra ik voor de camera sta kom ik los en ontpop me net als een rups wat een vlinder word! Dan kan ik even helemaal vrij zijn! Maar ik blijf vooral altijd mezelf, ben kritisch over mezelf en over mijn prestaties. Ik wil mezelf continu weer verbeteren, en steeds mooiere platen neerzetten.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben gevraagd via Facebook door een fotograaf. Hier heb ik toen mee geshoot en de foto's op Facebook gezet. Zo werd ik steeds vaker gevraagd voor een samenwerking.


Wat denk je van het werk als model?

Voor mij is het een hobby, vind het leuk te doen en mooie foto's te krijgen waar ik met trots naar kan kijken.


Wat is uw schoonheid regime?

Ik hou mijn huid vaak neutraal, gebruik weinig make-up. Zo blijft je huid vaak mooi, omdat de poriën niet dicht worden gestopt. Ben er niet zo van om van alles op mijn huid te smeren.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Op modellen gebied zou ik graag nog meer toffe samenwerkingen willen en nog meer ervaring op doen.

En verder zou ik graag werk willen vinden in de grafische sector als vormgeefster.

Ook wil ik samen met mijn vriend elke dag genieten, een kinderwens is er ook zeker en een groter huisje op den duur ook zeker.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

-Oef, dat is een lastige, want elke ervaring is uniek en leer je weer. Vond de shoot met mijn vriend samen ook super leuk om te doen. Ik vind shoot dagen erg leuk, dit omdat er meerdere fotografen en modellen aanwezig zijn. Je hebt dan erg leuke contacten en helpt elkaar. Altijd erg gezellig!


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Zeker je dromen najagen, en altijd jezelf blijven. Goed luisteren naar wat de fotograaf zegt. Je vrij voelen, want daar haal je de mooiste platen uit! En blijf kritisch over je prestaties, wil jezelf continu verbeteren.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Een super ervaring om er in te komen. Vind het een prachtig magazine. Staan mooie foto's in, en je komt steeds weer nieuwe dingen tegen en nieuwe personen! Erg leuk dus!

 

https://www.facebook.com/milou.kostense

 

bottom of page