top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Rico Mallee (Netherland)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben van origine muzikant en heb mijn opleiding gevolgd aan de school voor jong talent aan het koninklijk conservatorium in Den Haag met als hoofdvak contrabas. Later heb ik ook nog een opleiding personal trainer gevolgd maar met beide opleidingen doe ik weinig meer. Op het moment doe ik modellen werk en figuratie voor televisie.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Als ik iets aan mezelf zou kunnen veranderen dan zullen het gewone kleine fysieke dingen zijn zoals wat meer borst, kuiten etc. Voor de rest ben ik tevreden hoe ik ben en ik vind dat iedereen ten alle tijden happy met zichzelf moet zijn maar je kan wel altijd streven naar beter.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschap is tevens ook mijn slechte eigenschap. Ik kan namelijk als ik iets wil mij er echt in vastbijten en niet meer loslaten totdat ik mijn doen bereikt heb. Dan zet ik alles op alles om dat doel te bereiken en ben ik er 24-7 mee bezig. De keerzijde hiervan is dat ik dan soms andere dingen die ook wel redelijk belangrijk zijn hiervoor laat liggen.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Het was eerst nooit mijn bedoeling om model te worden en ik heb een keer ''voor de lol' een fotoshoot gedaan en die op facebook geplaatst. naar aanleiding hiervan werd ik benaderd door andere fotografen die ook met me wilde shooten. De fotografen werden steeds beter en mijn foto's ook en zo is het in een keer heel snel gegaan. Ik ben er als het ware ingerold en nu vind ik het het mooiste wat er is.

 

Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model is in mijn optiek een enorm gave bezigheid omdat je altijd prestatie gericht moet werken. Je moet elke keer presteren om tot een goed resultaat te komen. Het is daarom ook uitdagend werk en je kan non stop eraan blijven werken om elke keer weer beter en beter te worden.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Mijn schoonheid regime is vrij simpel. Ik ben van mening dat als je een goed clean en gezond dieet volgt en elke dag alleen maar water drinkt dat aan je huid weinig hoeft te doen. Slecht eten en drinken slaat namelijk op je huid. S'ochtends en s'avonds reinig ik altijd mijn gezicht en gebruik ik dag en nacht creme. Tevens Gebruik ik naast mijn hoog gedoseerde vitamine en mineralen complex extra biotine om mijn haar huid en nagels mooi en gezond te houden.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn toekomst plannen zijn vrij simpel namelijk the sky is the limit. Gaan voor het hoogst haalbare en dan zie ik wel waar ik eindig.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn 2 favoriete ervaringen binnen het modellen werk zijn  het winnen van de Mister Supranational The Netherlands 2016 en mijn publicatie in Elegant magazine USA. 

Op 23 november zal ik nu ook naar Polen en Slowakije afreizen om als de Nederlandse mister Nederland te verdedigen op de grootste mister verkiezing van de wereld. De verkiezing word gehouden op 3 december en zal uitgezonden worden op televisie in meer als 50 landen. Ik ben enorm trots dat ik Nederland mag verdedigen op de grootste pageant grand slam voor mannen van de wereld.

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Als model zal ik graag nog wat grote internationale shows willen lopen en wat covers halen op grote internationale magazines. 

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Mijn advies aan beginnende modellen is werk niet met iedereen. Je kan beter 2 goede foto's hebben als 20 slechte. Iedereen denkt tegenwoordig dat het goed is zoveel mogelijk foto's in je portfolio te hebben. Dan hebben ze er 50 foto's instaan waarvan er wellicht maar 5 echt goed zijn. Dan kan je beter alleen die 5 goede erin hebben staan dan die 45 slechte en 5 goede. Probeer ook altijd vooruit te gaan, heb je met een goede fotograaf gewerkt dan werk je weer met hem of met een betere, nooit met een slechtere want je wil immers stappen vooruit zetten en niet achteruit. Tevens is het belangrijk dat je jezelf blijft en niet naast je schoenen gaat lopen want dan vinden mensen het niet meer prettig met je te werken en kom je nergens.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Modellenland magazine vind ik een gaaf magazine en daarom vind ik het heel leuk dat ik hier ook mijn verhaal mocht doen.

 

 

https://www.facebook.com/sinto.rodrigo

 

 

sander krijger

sander krijger

tim schipper

tim schipper

sander krijger

sander krijger

mark van velsen

mark van velsen

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

dustin elzinga

bottom of page