top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Rosanne van Druten (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou

Mijn naam is Rosanne van Druten, ik ben 20 jaar en momenteel studeer ik grafisch vormgeving in Utrecht. Ik doe promotiewerk en modellenwerk, en in mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals of naar het strand. Op vakantie gaan doe ik ook erg graag ☺

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Soms zou ik wat meer geduld willen hebben. Als ik iets wil, wil ik het altijd gelijk. Dat kan soms best frustrerend zijn.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

De persoonlijke eigenschappen waarmee ik me onderscheidt van de rest zijn spontaniteit en makkelijk zijn in de omgang met mensen. Hierdoor is er tijdens werk altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Ook in het dagelijks leven is het prettig, want ik kan het bijna met iedereen goed vinden.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben begonnen met modellenwerk door familie. Zij mij altijd of modellenwerk niet iets voor mij zou zijn. Uiteindelijk heb ik toen een keer een shoot gedaan voor een kappersblad en daarna ben ik ermee doorgegaan. Inmiddels is het een leuk bijbaantje voor mij ☺

 

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind modellenwerk erg leuk omdat je vaak met leuke mensen mooie resultaten kan neerzetten. Het werk op zich is leuk, maar voor de resultaten doe je het uiteindelijk. Als die goed zijn is het natuurlijk top

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik heb niet echt een schoonheidsregime haha! Ik probeer gezond te eten en genoeg beweging te krijgen, maar ben er zeker niet dagelijks mee bezig. Doe dingen die je gelukkig maken, daardoor ga je zeker stralen

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn eerste doel is mijn diploma halen. Daarna wil ik graag meer van de wereld zien, maar daar moet uiteraard voor gespaard worden ;p Dus een leuk baantje staat zeker op mijn planning. Daarnaast blijf ik zeker modellenwerk doen.

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn favoriete ervaring tot nu toe was zonder twijfel Temptation Island. Thailand is een prachtige locatie waar ik super leuke, gekke en gezellige mensen heb ontmoet. Ik had het nooit willen missen.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Als je model wil worden voor grote merken, kun je het beste duidelijke polaroids sturen naar grote agency’s. Wil je modellenwerk meer als een bijbaantje zoals ik, dan zijn er verschillende facebookpagina’s waarop je in contact kunt komen met fotografen. Als je mooie foto’s op je facebook hebt staan, zul je vanzelf merken dat veel fotografen met je willen shooten.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind Modellenland een super online magazine, met prachtige foto’s van mooie modellen. Daarnaast vind ik de interviews leuk om te lezen, en vind ik het leuk dat ik er modellen in terug vind die ik ooit heb ontmoet.

 

https://www.facebook.com/rosanne.hoi?

MUA & fotograaf Marina Murasheva

Foto: Chantal Brink Make-up: Corine Flonk

Foto: Chantal Brink Make-up: Corine Flonk

Paul Meulemans

Paul Meulemans

Paul Meulemans

Chantal Brink

Met Hanneke van Berkum, Lutske Veenstra en Dennis Buist.

Paul Meulemans

bottom of page