top of page

Interviews  / Stories

Interview: Model Sanne Dirckx (Belgium)

Kurt Van de Velde

Jimmy Bollaerts

Jimmy Bollaerts

Jimmy Bollaerts

Jimmy Bollaerts

Jimmy Bollaerts

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Servab edern ilyne

Servab edern ilyne

Jimmy Bollaerts

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kurt Van de Velde

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Sanne D.en ben onlangs 17 jaar geworden. Ik zit nog op middelbare school en volg de opleiding schoonheidsverzorging. Buiten modellenwerk heb ik een passie voor zingen en ik treedt regelmatig op.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik denk dat iedereen wel iets zou willen veranderen aan zichzelf. Ik zou wat geduldiger willen zijn en wat zelfzekerder. Maar het mooiste wat er is is als je jezelf kan blijven zonder jezelf te veranderen.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

-Mijn doorzettingsvermogen, als ik iets wil dan ga ik er ook voor, verder ben ik heel ambitieus en perfectionistisch. Ik streef naar perfectie en dat kan in mijn omgeving wel eens voor frustraties zorgen. Ook hou ik ervan om mensen te helpen, mijn vriendinnen kunnen altijd bij mij terecht. En geduldig zijn is iets wat ik nog moet leren. (lacht)


Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben begonnen toen ik een aanvraag kreeg om een fotoshoot te doen bij Jan Rijnders. Ik was toen 14 en het leek me wel leuk om eens iets te doen buiten mijn comfortzone. Achteraf bekeken  we de foto’s en toen bleek dat ik de verrassing van de dag was. Hij raadde me aan om hier verder mee te gaan. En zo is het begonnen.


Wat denk je van het werk als model?

Het is zo een unieke ervaring. Je komt met véél mensen in contact en daar hou ik van. Voor de camera staan en achteraf de beelden zien is fantastisch. Natuurlijk is er veel concurrentie en dat weegt soms wel zwaar door. Maar je moet hard werken om jezelf te onderscheiden van de rest.


Wat is uw schoonheid regime?

Ik vindt het verzorgen van je huid als model echt héél belangerijk. Je krijgt véél make-up op en dat is belastend voor je huid. En daarnaast ook vooral gezond eten zodat je lichaam in topvorm blijft.

Eerst en vooral mijn middelbaar afmaken. Ik hoop verder te kunnen geraken met modellenwerk en daar moet hard voor gewerkt worden.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik ben nog niet zo heel lang bezig dus ik hoop dat er nog super ervaringen aankomen. Bij Styledust International Management als model werken is mijn favoriete ervaring tot nu toe.

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik zou heel graag dit jaar nog of volgend jaar kunnen starten bij Dare Models in London. Dat zou echt een unieke kans zijn aangezien dit internationaal is.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Het is niet gemakkelijk maar als je hard werkt lukt het wél. Nooit opgeven en altijd naar je hart luisteren. Doe wat goed voelt en blijf met 2 voetjes op de grond. Always stay yourself!

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Super initiatief! Vooral voor opkomend talent. Good job!

 

https://www.facebook.com/sannedirckx

 

 

bottom of page