top of page

Interviews  / Stories

Model: Sharina de Klerk

Wat denk je van het werk als model?

Momenteel zie ik het niet echt als werk, omdat ik het naast mijn baan in de kinderopvang doe. Maar hetis wel hard werken, je moet toch goed voor de dag komen en zorgen dat je het werk leverd waar om gevraagd word. Hierin heb ik erg veel plezier!


Wat is uw schoonheid regime?

Vooral gezond eten en veel sporten.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Momenteel zit ik naast mijn werk ook weer op school, op toneelschool de Trap. In de toekomt hoop ik meer met acteren te mogen doen, in combinatie met het modellenwerk. Ik vind beide namelijk zo leuk om te doen!!

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Sharina en ben werkzaam in de kinderopvang, maar mijn passies zijn acteren en modellenwerk! Daarnaast ben ik een fanatieke sportster en train ik zo’n 4 tot 6 dagen per week (5 tot soms 8uur per week). Ik doe voornamelijk fitness, calisthenics en polefitness. Soms pak ik nog een lesje crossfit mee.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou niks willen veranderen aan mijzelf, ik ben zoals ik ben en dat moet ik en andere maar accepterenJ

 

Hoe ben je begonnen als model?

Dankzij mijn passie voor acteren. Voor het castingbureau moest ik een shoot doen zodat opdrachtgevers konden zien hoe je eruitzag. Ivm eventuele veranderingen moest je de foto’s eens in de zoveel tijd updaten en vanaf shoot 1 vond ik het erg leuk om te doen. Hoe vaker in het deed hoe meer plezier ik erin kreeg, vooral omdat ik zag dat foto’s beter werden!

 

zelfportret

Visagie Angelsa Fransen

Fotograaf Tomas Fransen

Visagie Chris Völkers

Mua Jennifer Hanselaar --Fotograaf Tomas Fransen

Visagie Chris Völkers

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Het lopen op de canal catwalk en op de African Fashion Week Amsterdam. Supergaaf om op zo’n manier de kleding van een ontwerper aan het publiek te mogen laten zien!

Maar ook model zitten bij de cursus extreme visagie van Chica Charming vind ik altijd geweldig om te mogen doen! Komen altijd de meest gave resultaten uit.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Vooral niet opgeven, ik ben echt al zoooovaak afgewezen door allerlei modellenbureaus etc. Via social media en dergelijke zoek ik nu gewoon voor mijzelf, zo ben ik bij meerdere fashionshows terecht gekomen en meerdere fotoshoots mogen doen.

Al heb je niet de ‘juiste’ maten, geef niet op! Want ook ik heb die zogenaamde ‘juiste’ maten niet. Accepteer jezelf zoals je bent, sport en let op je voeding zo kun je eventueel wat babyvet weghalen, maar elk lichaam is anders. En laat dat de opdrachtgevers ook maar accepteren!

YOU CAN DO IT!

 

https://www.facebook.com/sharina.deklerk

Mua Jennifer Hanselaar -- Fotograaf Tomas Fransen

Mua Jennifer Hanselaar -- Fotograaf Tomas Fransen

Mua Lai La - Fotograaf Kelly de Groen

bottom of page