top of page

Interviews  / Stories

 

Kun je ons iets vertellen over jou?

• In mijn secundair volgde ik Woordkunst-Drama aan Dé! Kunsthumaniora in Antwerpen. Nadat ik daar afstudeerde ben ik begonnen met de opleiding Office Management Bedrijfsvertaler-tolk aan Thomas More te Geel. Iets helemaal anders zou je denken, al blijven creativiteit en talen een prioriteit in wat ik doe.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

• Ik ben echt een stresskonijn, bij alles wat ik doe. Zowel werk, als school, als vrienden… Als ik dat kon veranderen zou ik het meteen doen!

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?

• Hoewel ik een echte prater ben kan ik ook erg goed luisteren. Ik denk van mezelf dat ik een erg goede vriendin ben en dat omdat ik een loyaal persoon ben. Ook ben ik een doorzetter, als ik iets wil ga ik er voor!


Hoe ben je begonnen als model?

• In mijn tijd op Dé! Kunsthumaniora heb ik een paar keer vrienden die de opleiding fotografie volgden geholpen door model te staan, dan heb ik wat later model gestaan voor een kapperswedstrijd en zo ben ik aangesproken door andere fotografen, modellenbureaus en ben ik zelf wat verder op zoek gegaan.


Wat denk je van het werk als model?

• Het is heel fijn om te werken als model. Hoe kan je je niet gevleid voelen als iemand tegen jou zegt dat jou gezicht speciaal is of iets in die aard. Het is leuk om je goed te voelen over jezelf.


Wat is uw schoonheid regime?

• Als ik mezelf ’s ochtends opmaak duurt dit maximum een kwartiertje. Dit omdat ik bij mezelf erg van een natuurlijke look houdt. Mascara, eyeliner en lippenstift, meer heb ik niet nodig. Stiekem vind ik het wel leuk als visagisten me opmaken, zo zie je jezelf eens op een andere manier.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

• Concrete plannen heb ik nog niet. Dromen natuurlijk wel. Nadat ik afgestudeerd ben aan Thomas More zou ik graag voor een bedrijf gaan werken dat me internationaal stuurt, zodat ik een stukje van de wereld kan zien en mensen kan ontmoeten. Nieuwe culturen ontdekken en op plaatsen komen die niemand kent. Of dit nu als vertaler-tolk is of als model. Stiekem hoop ik toch nog steeds een platencontract te krijgen want zingen is altijd al mijn passie geweest.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

• De optredens die ik gespeeld heb in Dé! Kunsthumaniora en de fantastische fotografen die ik heb leren kennen door er mee te werken. Met onder andere Jonathan Ramael en Jens de Haes heb ik erg kunnen lachen en is er uiteindelijk een vriendschap ontstaan, super tof dus!


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

• Kijk uit met wie je gaat samenwerken, doe genoeg onderzoek en neem een shoot pas aan als je er zelf ook 100% achterstaat. Wees zeker van jezelf en heb er plezier in.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

• Ik ben er gek op! Het is zo makkelijk om m’n laptop even open te doen, naar de website te gaan en wat ideeën op te doen door naar andere foto’s te kijken. Ook bewonder ik andere modellen heel erg. Het leukst vind ik de News-Blog. Zo krijg je nog dat tikkeltje meer inzicht in wat er zo allemaal gebeurd in de modellen wereld.

 

https://www.facebook.com/goossens.silke

Model Silke Goossens (Belgium)

Luc Grobben

Luc Grobben

Jens De Haes

Jonathan Ramael

Santiago de Flô

Luc Crobben

Jens De Haes

Victoria Bik.

Jens De Haes

Jens De Haes

Lip Studio Supermarkt

Victoria Bik.

Victoria Bik.

Santiago de Flô

Jonathan Ramael

bottom of page