top of page

Interviews  / Stories

Interview Model: Valerie breemans (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?
Mijn naam is valerie breemans ik ben 21 jaar afkomstig van geel. Ik ben twee talig opgevoed (frans en nederlands).
Tijdens mijn studies heb ik kinderzorg gestudeerd ! Ik werk mommenteel in een sportwinkel en mijn hobby is tennis.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Als ik iets aan mezelf zou veranderen is het mijn haar ik zou graag lang haar hebben. En qua karakter zou ik minder onzeker Willen zijn .


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?
Mijn goede eigenschappen zijn dat ik een zorgzaam iemand ben , sociaal ,slank en groot.
Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik wat koppig kan zijn maar dat is niet altijd slecht.


Hoe ben je begonnen als model?
Ik ben begonnen als model door mee te doen aan een wedstrijd best model belgium daar heb ik deze wedstrijd gewonnen en mocht door naar istanbull voor best model world waar ik dan 3de ben geïndigd en waar ik zelf ook trots op ben maar het meeste werk komt van mijn fotograaf Peter Kleynen.
Hij is scout geworden bij network modelagency en heeft mij gescout en mariëtte voogd is daar de bazin en zag dat meteen zitten met mij.


Wat denk je van het werk als model?
Wel ik heb nog niet veel ervaring als model maar als ik voor de camera sta en helemaal in die vibe zit voel ik me op mijn gemak en voel ik mij thuis.


Wat is uw schoonheid regime?
Ik let niet echt op mijn voeding en kom niets bij. Maar ik weet ook wel dat dit niet voor altijd zo gaat blijven duren en heb daar helemaal geen moeite mee om mijn voeding aan te passen. Ook je karakter is een schoonheid je straalt die uit en dat maakt een model sterk. Daar geloof ik  toch in.


Wat zijn je plannen voor de toekomst??
Ik ga vooral wat hostessenwerk doen ( flyeren, reclame maken voor merken enz ) en mij volledig storten op het modellenwerk en mijn portfolio aanvullen.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
De  vliegtuig shoot met mijn fotograaf peter kleynen ! Had nog nooit een shoot gedaan en deze pan heeft me enorm op mijn gemak gesteld het voelde niet aan als werk maar als plezier maken op een serieuze manier! En het resultaat was top was ook verschoten van hoe ik op een camera kan staan !


Wat zou je graag nog doen als model?
Graag zou ik uit willen breken als model de wereld zien en vooral veel bijleren en laten zien dat ik dit kan.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
Mijn advies aan anderen die willen beginnen als model ! Als je dit echt wil ga er dan gewoon voor  laat je niet stoppen en negeer wat de omgeving als negativiteit zegt! Je doet dit voor jou en laat ze maar zien dat je dit kan ! Heb vertrouwen en laat niet alleen je  uitterlijke schoonheid zien maar ook je innerlijke schoonheid want die zorgt ervoor dat je nog meer gaat schitteren in die lens.


Wat vind je van het modellenland Magazine
Ik vind het een topmagazine. Omdat men de kans geeft aan modellen zich voor te laten stellen en zich te laten zien aan anderen en natuurlijk ook alleen al gevraagd worden voor het magazine geeft een enorme boost en een zelfzekerheidskick !

 

https://www.facebook.com/valerie.breemans

 

Photos: Peter Kleynen

6.jpg

6.jpg

bottom of page