top of page

Interviews  / Stories

Nathalie Bollen

Kun je ons iets vertellen over jezelf

Mijn naam is Nathalie en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op dit moment in 5 havo en doe dit jaar mijn eindexamen. Ik hou heel erg van zingen, kleding ontwerpen, schrijven, mode, shoppen en natuurlijk doe ik graag modellenwerk.


Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Ik denk niet dat ik iets aan mezelf zou willen veranderen. Ik ben misschien niet perfect, maar niemand is dat. Natuurlijk zijn er wel dingen waar ik niet zo blij mee ben, maar die dingen maken mij uniek.


Hoe ben je begonnen als model?
Eigenlijk ben ik drie jaar geleden al eens gescout in Londen, maar dat is helaas niets geworden. Toen heb ik er eigenlijk niet meer zo aan gedacht, tot afgelopen jaar. Ik besefte me dat ik het toch wel heel graag wilde en deed toen mee aan Elite Model Look. Ik haalde de halve finale, maar kwam niet verder. Tegen die tijd was ik al gescout door BeScouted en kreeg ik al snel een gesprek met Guido Wolters. En zo ben ik uiteindelijk bij Devision Model Management terecht gekomen. Ik ben super tevreden en zo zie je maar weer: het één leidt tot het ander. 

Photograaf : Bob Mans

Photograaf : Kristof Nuyttens

Wat denk je van het werk als model?
Ik vind het super leuk! Als ik voor de camera sta, voel ik me helemaal thuis. Ik kan er echt van genieten en de resultaten verbazen me weer keer op keer. Verder is het modellenwerk ook wel zwaar. Ik moet workouts doen en meer op mijn eten letten. Een kwestie van wennen en doorzetten. Gelukkig geeft mijn droom om succesvol te worden me genoeg motivatie hiervoor.


Wat is jouw schoonheid regime?
Ik beweeg veel, eet gezond en verzorg mezelf goed.


Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?
Ik ga er vanuit dat ik dit jaar wel ga slagen. Daarna hoop ik naar Milaan te gaan en me een jaar te kunnen focussen op modellenwerk. Het is dan even aankijken hoe het verder gaat met mijn carrière. Als het jaar om is wil ik journalistiek studeren, tenzij ik genoeg succes heb om nog even door te gaan met modellenwerk.

Fotograaf Bram Van Dal

Fotograaf Ismaele Bulla

Fotograaf Ismaele Bulla

Wat zijn sommige van jouw favoriete ervaringen tot nu toe?
13 februari hadden we een shootdag in Studio 13 Amsterdam met ongeveer 30 meiden van Devision en een aantal fotografen en MUAH’s. Het was echt een super leuke dag. Ik heb heel veel meiden ontmoet en veel geleerd. We kregen een catwalktraining en konden shooten met meerdere fotografen. In de tussentijd kon je lekker kletsen met alle meiden. Deze dag is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!


Heb je nog een advies voor wie als model wil starten?
Ja, besef dat modellenwerk niet simpelweg ‘poseren en klaar’ is. Er komt veel meer bij kijken, maar als je genoeg motivatie hebt, komt alles goed. Motivatie is belangrijk en je moet willen strijden voor bepaalde dingen. Verder wil ik zeggen dat je je niet te veel moet aantrekken van afwijzingen. Die krijg je nou eenmaal, maar heb je nodig om aan de top te komen. Zie een afwijzing weer als een extra motivatie om door te zetten.

 

Wat vind je van het Modellenland Magazine?
Ik vind het heel leuk dat Modellenland Magazine modellen en fotografen de kans geeft om zichzelf te promoten in het magazine.

 

https://www.facebook.com/nathalie.bollen.3

Fotograaf Ismaele Bulla

Stef Hartog

Fotograaf Bob Mans

zelfportret

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Model: Ceca (Trend Models)

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page