top of page

Interviews  / Stories

Passie Umuhoza (Belgium)

Wat kun je ons vertellen over jou?

Buiten modellenwerk ben ik een familie persoon, Ik hou van tijd te spenderen met mijn familie en de kinderen in onze familie te zien groeien in wie ze zijn. En ze daarbij helpen bijsturen.

 

Als je iets  over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Het enige wat ik aan mezelf zou veranderen is eventueel mijn lengte, dit zou het me ook wat makkelijker maken in de modellenwereld. Maar hey, moeilijk gaat ook dit is enkel een klein mannekementje.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben begonnen toen ik 15jaar was. Ik wist dat ik graag mooie orginele foto's had. Zo ben ik dan verder gaan zoeken. En Een paar keren zijn er ook mensen geweest die iets in me zagen. Zo heb ik is voor de camera gestaan en de eerste shoot viel heel goed mee en zo ben ik er verder in gerolt.

 

Wat denk je van het werk als model?

Het is mijn grootste droom om dit als mijn fulltime job te doen. Maar natuurlijk is er ook in de modellenwereld zijn pro's en con's. Maar als je het graag genoeg doet en op je strepen kunt staan wanneer het nodig is, komt alles goed. Zolang je het voor de juiste redenen doet en sterk genoeg bent voor het positieve met het negatieve te nemen.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik hou van natuurlijke middelen,  zo zijn er veel kleine dingetjes die je kan doen voor je huid optimaal te krijgen. (Bv: natuurlijke maskers maken) Enkele van mijn favorieten middeltjes zijn: Zo kan je ei-geel over je gezicht uitsmeren en laten drogen en het erna afwassen. Het verschil merk je direct. Of een sneetje van een banaan pakken en deze ook uitsmeren op je huid, hierdoor wordt je huid direct gevoed en het resultaat bekrijg je ook direct. Met bicarbonad kan je ook veel doen.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik zie mijn toekomst heel groot, ik wil er volledig voor gaan en het internationaal maken. Ik heb veel levenslessen gehad waardoor ik nu ook zeker weet wat ik wil doen en dat het niet gemakkelijk gaat zijn maar dat het gaat. Tijden zijn veranderd en petit models krijgen meer en meer kansen. Er is een groeiende markt voor afrikaanse modellen en petits modellen, en hiermee ga ik ook wat doen.

 

Wat zijn sommige van uw favorieten ervaringen tot nu toe?

Mijn favorieten ervaring was mijn laatste shoot toen ik het genoegen kreeg om te werken met een internationaal fotograaf (Alberto Mac). Ik hou van artiestieke foto's en hiermee hebben we wat gespeeld en uiteindelijk een super resultaat bekregen.

 

Heeft u nog advies voor wie als model wil starten?

Voor je hiermee begint moet je stevig in je schoenen staan. Weet wat je sterken punten zijn en wat je zwakken zijn. En probeer hiermee te spelen om zo een evenwicht te bekrijgen waar je meerwaarde voor krijgt. Nobody is perfect, that why imperfections are neccesary to be unique

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vindt het een super concept omdat ik het apprecieer dat de mensen die hieraan werken ook gepassioneerd zijn door de schoonheid van een afbeelding. Maar ook omdat het modellen helpt om de juiste spotlight te bekrijgen en zo ze een duwtje in de rug te geven. Ik ben ook heel blij dat ze mij woude interviewen.

 

https://www.facebook.com/PassieUmuhoza

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Hugo Deneweth

Martin Herberhold

Kevin Eykmans

Martin Herberhold

Hugo Deneweth

Bart Peeters

Bart Peeters

Bart Peeters

Bart Peeters

Alberto Mac

Shaun Bowiel

bottom of page