top of page

Interviews  / Stories

Roxy Snijders

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hi allemaal, mijn naam is Roxy Snijders en ik ben 17 jaar oud, ik ben sinds mei 2014 met modellenwerk begonnen toen ik net 16 was. Mijn moeder-bureau is QS models in den Bosch en verder zit ik nog bij Major Models Milan. Ik volg de opleiding detailhandel niveau 4 op het gilde college in Venray. Ik kom zelf uit Brabant. Ik zit nu in mijn 2e leerjaar en ben van plan hierna met mijn opleiding te stoppen als ik niveau 3 heb en dan full time modellenwerk te doen. ik probeer het nu ook te combineren met school alleen het is toch wel lastig.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Mmh iets over mezelf veranderen? Ik denk dat iedereen wel wat dingen heeft die ze graag zouden willen veranderen. Ik denk dat het dan toch is om te leren uit mijn comfort zone te komen. Het gaat al steeds beter en makkelijker want als je kijkt naar toen ik net begon was ik heel verlegen. Hoe meer ervaring je krijgt hoe makkelijker het gaat.


Hoe ben je begonnen als model?

Mama kende Quinta de vries de eigenaresse van QS Models en zo is het eigenlijk een beetje gekomen. Ik ging toen naar een casting die ze daar hadden voor Major Models Milan en toen ging het eigenlijk heel snel allemaal en zat ik 2 weken later voor de eerste keer in Milaan. Ik ben toen maar 1,5 week geweest omdat ik midden in mijn examens zat dus kon ik niet langer blijven. Ik had toen ook nog mijn beugel dus we hebben gewacht dat die uit was. Toen die eindelijk uit was ben ik meteen weer naar Milaan gegaan voor een maand en daarna een week naar huis gekomen voor mijn toets week en toen weer voor een maand naar Milaan geweest.

photo- kris rusajczyk

photo - kimberly zondag

photo - alessandro esposito

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het echt super leuk om te doen en ben ook heel erg blij dat ik deze kans heb gekregen, op dit moment vind ik niks leuker om te doen! ik hou van het reizen en de geweldige nieuwe mensen die je leert kennen van overal in de wereld. de castings vind ik ook leuk het is toch altijd weer afwachten of ze je ook gekozen hebben voor de opdracht. Er zijn natuurlijk ook minder leuke dingen aan het modellenwerk zoals weg zijn van al je vrienden en familie maar dat hoort er nu eenmaal bij en ik heb gelukkig geen last van heimwee.


Wat is uw schoonheid regime?

Voor mij is dat toch wel mijn gezicht/huid goed reinigen, elke ochtend en avond. Zorg dat je altijd met een gereinigd gezicht gaat slapen. Je hebt maar een huid en wees er zuinig op. Verder drink ik heel veel water.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Voor nu wil ik eerst mijn diploma halen en ik zit nu gelukkig in mijn laatste jaar dus dat komt goed. En daarna zijn mijn plannen om full time modellenwerk te gaan doen je weet natuurlijk nooit of het echt gaat werken en je er carrière in kan maken maar ik ga wel mijn best er voor doen en dan zie ik wel wat de toekomst me brengt.

photo - cristian lotti stylist - jolita manolova mua - annalista falletta

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb al heel veel leuk dingen meegemaakt met dit werk maar een paar weken geleden toen ik  nog in Milaan was ben ik met mijn showroom Alberta Feretti en Philosophy een week naar Parijs geweest dat was heel leuk want ik was er namelijk nog nooit geweest. En ik was met super leuke mensen allemaal!


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Mijn advies voor meiden die model willen worden is ga even een kijkje nemen op bijvoorbeeld internet bij verschillende modellen bureaus en probeer uit te vinden welk bureau dat jij denkt dat het beste bij je past. ik zit namelijk bij een klein bureau en vind het heel fijn, zo hebben ze alle tijd voor je en zijn ze ook echt bezig je verder te brengen. Verder zou ik gewoon polaroids maken zo naturel mogelijk en dan opsturen naar de bureaus die jij denkt dat goed voor je zijn met je maten, lengte en leeftijd.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik had het al ooit voorbij zien komen op mijn facebook en vond het een heel goed idee. Zo kun je fotografen, modellen, mua’s toch een kans geven wat van hun werk te tonen en zich voor te stellen.

 

https://www.facebook.com/roxy.snijders

 

photo - kris rusajczyk

photo - robin van wilegen stylist - michelle phaf mua - suzanne hendrikx

photo - salvador pozo fashion editor and styling buchelli fashion make up and hair - maria afanasyeva

zelfportret

photo - salvador pozo fashion editor and styling buchelli fashion make up and hair - maria afanasyeva

photo- alessandro esposito

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Model: Ceca (Trend Models)

Photo: Selma Gurbuz

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page