top of page

Interviews  / Stories

Interview Model: Sarah Haelterman (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hallo ! Mijn naam is Sarah Haelterman en ik ben 23 jaar oud. Ik ben master studente Bedrijfscommunicatie aan de KUL en ik ben gepassioneerd door de paardensport. Ik rijd op nationaal en internationaal niveau jumping en ik krijg daar geen genoeg van. Ik heb dit jaar mijn camion rijbewijs gehaald en rijd rond met een paardenvrachtwagen van 12 meter (iets waar ik stiekem zeer trots op ben!;)).

Naast mijn liefde voor dieren hou ik mij bezig met zang, mijn vrienden, modeshows en mijn vriend.

Ik ben een zeer energiek en optimistisch ingesteld persoon en haal graag elke dag het maximum uit mijn dagen. Lui in de zetel hangen, is absolutly not my cup of tea.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Goh, misschien had ik graag iets georganiseerder willen zijn. Mijn time management is zeker een groot werkpunt.

 

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben zeer vrolijk en levenslustig met een hoge dosis empathie. Ik hou ervan om omringd te zijn door mensen en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Mijn minder goed kantje is dat ik misschien niet perfectionistisch genoeg ben.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik had een shoot geboekt met Dena Huys, een getalenteerde fotografe uit Leuven die ik al een hele tijd volgde. Ik hield altijd al van haar werk en hoopte dat ze haar magie ook op foto’s met mij en mijn dieren kon uitwerken. Ik was super trots op het resultaat en deelde dan ook met plezier de foto’s op Facebook. Zo kwam de bal aan het rollen…

 

Wat is uw schoonheid regime?

Altijd ontschminken en huid goed reinigen voor ik ga slapen en zo veel mogelijk water drinken.


Wat denk je van het werk als model?

Blijkbaar ben ik een gemakkelijk model om mee te werken want ik snap snel wat de fotograaf van mij verwacht. Ik denk dat mijn motivatie en mijn goesting om het goed te doen aanstekelijk is voor de fotograaf en de omgeving er rond. Ik denk dat mijn grootste kwaliteit mijn open blik is.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Hopelijk heeft de toekomst nog veel leuke shoots voor mijn in petto !! Ik kijk er alvast enorm naar uit. Daarnaast wil ik dit jaar afstuderen en nog veel wedstrijden blijven rijden met mijn paarden.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn favoriete ervaringen zijn shoots voor klanten. Winkels of mensen die hun product op de markt willen brengen. Naar mijn mening krijg je van hen het meeste waardering!

 

Wat zou je graag nog doen als model?

Toffe portret shoots waar gefocust wordt op mijn expressie. Of foto’s voor winkels en websites ook met zeer veel plezier.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ze zeiden mij in het begin dat ik geen speciaal genoeg gezicht had en dat ik met mijn 1.70 te klein was om modellenwerk te doen. Maar dat is zever in pakjes. Als je het echt wilt en je doet je best, geraak je overal waar je wilt.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Leuk ! Zeer toegankelijk voor fotografen en modellen om hun verhaal in kwijt te kunnen!! Keep up the good work zou ik zeggen J.

 

https://www.facebook.com/sarah.haelterman.73

 

 

 

Kevin Vandenberghe

Kevin Vandenberghe

Kurt Liefsoons

Kevin Vandenberghe

Filip Moermans

Filip moerman

Gunter broodcorens

Kurt Liefsoons

Filip Moerman

kurt Liefsoons

Dorien Ceulemans

bottom of page