top of page

Interviews  / Stories

Kun je ons iets vertellen over jou?

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper in Hasselt. Ondertussen werk ik parttime in de kledingszaak voor vrouwen van mijn vader in Hasselt. Ik ben verzot op fashion daarom werk ik hier ook heel graag. Zelf sta ik niet alleen graag voor de camera maar ook achter de camera! Fotografie is een groot deel van mijn leven , ik zoek graag de schoonheid op in de kleine dingen. In de keuken lekker eten maken is ook iets waar ik graag mee bezig ben.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou het niet weten, er is zoveel dat wel anders zou gemogen hebben maar ik ben tevreden met wie ik ben. Misschien de manier waarop ik luidop lach mag wel veranderen...(haha)
 

Hoe ben je begonnen als model?

Op Facebook werd ik meer en meer geadviseerd om model te worden en heb die raad opgevolgd. Ik heb altijd graag op de foto gestaan en voel me hier ook gemakkelijk bij. 3 jaar geleden werd ik voor het eerst gevraagd door een fotograaf voor een fotoshoot te doen.Hier ben ik op in gegaan en sindsdien wou ik niet meer stoppen met fotoshoots. Ik ging opzoek naar fotografen voor meer samenwerkingen en daarop kreeg ik heel veel positieve reactie. Zo is het voor mij allemaal begonnen.


Wat denk je van het werk als model?
Het is moeilijk omdat er veel concurrentie is. Er lopen zoveel mooie meisjes rond die dat ook ontdekt kunnen worden dus dat is wel lastig. Voor de rest vind ik het heel leuk om te doen wat ik graag doe en dat ik daar andere mensen ook blij mee maak.

Sarah Vinken

Photo: Ronald Cools

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik blijf vooral mezelf. Ik doe eerlijk gezegd niks speciaals of heb geen geheim ingrediënt voor schoonheid te bekomen. Ik ben een mager meisje maar ik kan eten wat ik wil, dat is een gave dat mijn ouders mij hebben meegegeven. Maar ik ben gezond en dat is het gene wat telt voor mij.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik zou heel graag willen verder gaan met fotoshoots en meer van het vak leren ook. Daarnaast zou ik ook graag styliste en kleurconsulente worden in mijn eigen kledingszaak voor dames. Ik ben dus heel graag bezig met mode en  fashion en zou dit graag meenemen naar de toekomst.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
In oktober 2015 ben ik ontdekt via facebook door een proffesionele fotograaf Eric Marillier. Ik ben naar Parijs gereisd om met hem een fotoshoot te doen voor het magazine C-Heads Magazine. Hiervan kan u ook de hele reeks bekijken. Door deze fotoshoot heb ik erg veel reactie gekregen van professionele fotografen en heb ik op instagram 5000 volgers bijgekregen, (harasnekniv is mijn instagram) . Dit was voor mij een unieke ervaring.

Iets waar ik lang over gedroomd had.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Probeer selectief te zijn in je fotografen, niet iedereen heeft dezelfde bedoelingen. Vraag altijd achter een portfolio of website van de fotograaf zodat je weet hoe zijn werk eruit ziet. Voor de rest ontspan je tijdens een fotoshoot, wees niet onzeker, de fotograaf zou jou niet hebben gekozen als je niet mooi zou zijn op camera.
 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind jullie magazine heel interessant omdat ik zelf ook veel opsteek door het magazine te lezen. Het heeft een aantrekkelijke look en het geeft modellen en fotografen een kans om zichzelf voor te stellen. Zit leuk in elkaar.

 

https://www.facebook.com/harasnekniv

 

http://www.twomodels.com

by Eric Marillier

Model: Sarah Vinken
Photographer: Ivo Schrage
MUAH: Angela van Mierlo
@ Enjoy Hairstyling

zelfportret

Model: Ceca (Trend Models)

Model: Julie & Annewil (Uniko Models)

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Photo: Selma Gurbuz

bottom of page