top of page

Interviews  / Stories

Model: Sherelle de Jong

Kun je ons iets vertellen over jou?
-Op dit moment werk ik voltijds als administratief bediende/organisatie. Naast mijn werk ga ik vaak sporten en doe ik onder andere mee aan  hindernisruns. Dat zijn wedstrijden waarbij je een tiental kilometers loopt maar tijdens allemaal hindernissen moet overwinnen. Dat kan van kruipen door de modder zijn tot van een hoge stelling in het water springen zijn. Het is iets anders dan zomaar 15km lopen en ook ietsje zwaarder. Dit doe ik samen met mijn schoonbroer en nog anderen. We hebben een leuk groepje en om de zoveel tijd nemen wij deel aan een spartacus of viking serie (zo noemen die wedstrijden). Verder probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik ben gek op reizen en het liefst zo ver mogelijk! Ik heb al veel plekjes van de wereld mogen bewonderen maar er is nog heel veel te zien.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
-Moest ik iets aan mezelf kunnen veranderen van innerlijk is dat ik soms wat jaloers kan zijn.
Niet dat ik jaloers ben op iemand met een mooie tas of een mooie auto maar op vlak van relatie kan ik soms wel heel jaloers zijn. Wat mijn vriend ook niet altijd even leuk vindt, maar totaal niet jaloers zijn is uiteindelijk ook niet altijd goed. En op vlak van uiterlijk zou ik zoals meerdere vrouwen wel wat dingen willen veranderen. Maar hoe je er ook uit mag zien, 100% tevreden zijn vrouwen toch nooit!  Maar moest ik een echt iets kunnen veranderen dan zou ik iets langer willen zijn. En natuurlijk zou ik alles in de hele wereld willen opeten zonder  maar 1gram bij te komen. *zucht*

Model: Lilith Vanderstorme

zelfportret

Hoe ben je begonnen als model?
-Mijn eerste fotoshoot heb ik samen met een goede vriendin gedaan op de leeftijd van 11-12 jaar. Ik vond dit heel leuk en heb nog meerdere shoots gedaan met diezelfde fotograaf.
Dat heeft een tijdje stil gelegen totdat ik mee heb gedaan aan Miss België 2012.
Daar moest ik natuurlijk veel fotoshoots doen en sindsdien doe ik op regelmatige basis shoots.

Wat denk je van het werk als model?
- De shoots zelf vind ik geweldig. Eerst word je helemaal opgemaakt en je haar mooi gedaan, en daarna word je op de mooiste manier op papier vastgelegd. Dat zijn enkel maar positieve dingen. Maar ik heb ook al minder leuke verhalen gehoord van meisjes die met de verkeerde fotograaf samenwerken. Gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt en heb ik altijd een leuk team gehad om mee samen te werken.
 
Wat is uw schoonheid regime?
-Ik ben een persoon die het heel leuk vind als ze opgemaakt is, maar wel als ze het zelf niet moet (ik weet het een beetje lui). Maar zelf ben ik niet goed met foundation en etc.
Het enigste wat ik zelf kan doen is mijn ogen. Dus elke avond probeer ik mezelf eraan te herinneren dat ik de make-up van mijn ogen moet doen.
Mijn gezicht was ik niet te veel met enkel water omdat ik zelf best een droge huid heb en door het met water te wassen zal het enkel maar droger worden. Daarom gebruik ik speciale reinigingslotion zodat mijn huid niet zal uitdrogen.
Voor het onderhouden van mijn huid gebruik ik meestal simpele crèmepjes om mijn huid te hydrateren.
Anders ga ik niet onder de zonnebank (is ook niet goed voor de huid!)
En natuurlijk sporten! Je huid is ook een orgaan en blijft gezond door te werken.
Verder let ik ook erg op wat ik eet. Elke dag een goede portie groente en fruit kan geen wonderen verrichten maar he helpt wel 

Fotograaf: Jimmy Bollaerts

Mua: Caroline Quirynen

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
-Binnenkort mag ik meespelen in de serie ‘Auwch’ die te zien zal zijn op VIER in 2016.
dus daar kijk ik natuurlijk naar uit. Dit zal een heel nieuwe ervaring zijn en hopelijk krijg ik door deze rol meerdere leuke werkjes in de toekomst;

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
- Met Jimmy Bollaerts heb ik een hele leuke shoot gehad.
De MUA is begonnen met ‘kliederen’ en daar zijn hele mooie foto’s van gekomen! Met verf en een gebronzeerde huid, dat was echt een leuke shoot.

Ik heb ook een fotoshoot gedaan met dieren. Met rottweilers, konijnen, vogels… En als echte dierenliefhebster was dat natuurlijk heel leuk! Ik sta altijd open voor een shoot met dieren, welk dier dan ook!

Wat me ook bij blijft is de fotoshoot met Marnix De Paepe in Thailand voor Miss België.
Ik heb een foto waarbij ik in een boom sta met de bergen op de achtergrond.
Ik vind het zelf een heel stoere foto en heb er goede herinneringen aan.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
-Iedereen die wil starten als model moet eerst ervaring opdoen. Net hetzelfde als een fotograaf die weet ook niet alles van de eerste keer.
Dus hoe meer fotoshoots je kan doen hoe beter je zal worden. En hoe beter dat je weet hoe alles werkt en hoe meer mensen je zal leren kennen die je verder kunnen helpen.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?
-Tot nu toe heb ik enkel maar positieve dingen gezien! Er staan een heleboel mooie foto’.Ik vind dat het er heel professioneel uitziet terwijl het nog niet zo lang geleden opgestart is!
Ook zijn de stijl van de foto’s heel verschillend waardoor dat het voor iedereen ook interessant is.

 

https://www.facebook.com/sherelle.dejong

Fotograaf: Jimmy Bollaerts

Mua: Caroline Quirynen

 

Fotograaf: Ilse van den Meijdenberg
Styliste: Nicole Kwon

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

Modellen: Tatjana Lauwers & Sarah Tommeleyn

bottom of page