top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Soraya Lubberding

Kun je ons iets vertellen over jou?

 

Ik ben Soraya Lubberding, 19 jaar en ik woon in Bathmen, een klein dorpje in Overijssel. Ik doe nu de opleiding toerisme en recreatie in Enschede. Ik ben keepster bij een handbalteam in mijn dorp. In mijn vrije tijd ga ik graag een stad in met vrienden, shoppen en terassen. Ik sport graag, maar ben ook vaak op mijn kamert te vinden met muziek en gekke dansjes voor mijn eigen spiegel. 

 

 

Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

 

Ik kan nu wel zeggen dat ik niks aan mijzelf zou willen veranderen, omdat je dat dan maar hebt te accepteren, maar iedereen zou wel iets aan zichzelf willen veranderen. Bij mij zijn dat mijn voeten. Ondanks dat ben ik gewoon hartstikke tevreden over mezelf! 

 

 

Hoe ben je als model begonnen?


Toen ik me verveelde en naar plaatjes op het internet keek, heb ik voor de grap foto's van mezelf opgestuurd naar Ragazza model management (idee van mijn mama). Een paar dagen later kreeg ik bericht dat ze graag met me zouden willen werken. Wat denk je van het werk als model?


Ik vind het heel leuk! Ik ben nog redelijk beginnend, maar vind het erg leuk en wil dit ook zeker nog veel langer blijven doen. Het leuke eraan is dat je veel nieuwe mensen leert kennen en veel leert. Het is motiverend om te blijven denken aan je lijn & gezondheid. 

 

 

Wat is uw schoonheid regime?

 

Ik poets minimaal 2 keer per dag mijn tanden, gebruik elke dag dagcreme en reinig 's avonds altijd mijn huid. Make-up vind ik erg mooi, maar niet te veel. Ik sport veel om mijn lichaam in shape te houden en drink zoveel mogelijk water

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

 

Ik wil nu mijn diploma halen, daarna wil ik verder leren in de make-up, me richten op het modellen werk en hopen op een beetje geluk! Ik wil nu graag naam maken en heb natuurlijk het liefst dat het goed gaat in de modellen wereld. 

 

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

 

Ik ben nog maar amper een jaartje bezig, dus heb nog niet echt grote dingen gedaan. Mijn allereerste fotoshoot gaf me wel een kick en mijn eerste locatie shoot met Ivo Schrage vond ik tot nu toe het leukst! 

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

 

Voor de mensen die model zouden willen worden: Drink veel water! Meld je aan bij een modellengroep op facebook of stuur foto's op naar een bureau. Ga niet zomaar met iedereen een fotoshoot doen, niet iedereen is even betrouwbaar!

 

Cover girl Modellenland Magazine issue3 September

 

 

Credits shoot:

 

Model: Soraya Lubberding @ Ragazza Model Management

MUAH: Ine Bongaerts

Styling: Sammy Ropers

Photography: Ivo Schrage @ Fotostudio NORTH51

 

 

Locatie binnen: Bendotti Barbershop/Maaseik

Locatie buiten: Ohé en Laak

bottom of page